H Λαρισαία που «εισέβαλε» στην «Γη της ελιάς» (φωτογραφίες)

Η επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», σε σκηνοθεσία του Αντρέα Γεωργίου και σενάριο της Βάνας Δημητρίου, που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, επέστρεψε τον Σεπτέμβριο με τον Β’ κύκλο επεισοδίων και νέοι χαρακτήρες έκαναν την εμφάνισή τους.

Ανάμεσά τους μια νεαρή ταλαντούχα Λαρισαία ηθοποιός που έκανε είσοδο στην πετυχημένη σειρά και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Ο λόγος για την Ελισάβετ Γιαννακού η οποία ήδη μετράει αρκετές πετυχημένες εμφανίσεις σε άλλα σήριαλ της τηλεόρασης.  Έκανε αισθητή την παρουσία της από πρόπερσι με την συμμετοχή της στην σειρά της ΕΡΤ με την υπογραφή των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου “Η τούρτα της μαμάς” στον ρόλο της Χατιμπέ, ενώ πέρσι συμμετείχε στην σειρά μυστηρίου του OPEN, «Τελευταία Ώρα.

Σειρά έχει «Η γη της ελιάς» με την Ελισάβετ να υποδύεται την Κατερίνα, την κολλητή φίλη της Στέλλας από την Αθήνα. Μια γλυκιά, σύγχρονη κοπέλα η οποία εμφανίζεται στη Μάνη. Συναντά τη Χάιδω και της εξομολογείται το σπάνιο πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε. Η Χάιδω θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει. Θα αποταθεί σε γνωστούς, σε εύπορους συντοπίτες της αλλά και σε όλο το χωριό. Όλοι θα βοηθήσουν, θα γίνει έρανος, έτσι ώστε να μπορέσει η Κατερίνα να χειρουργηθεί στο εξωτερικό. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Η αλήθεια θα φανεί όταν πλέον θα είναι αργά.

Σίγουρα το μέλλον της στην υποκριτική διαγράφεται ευοίωνο…

 

Πηγή: onlarissa.gr 
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.