«Να δώσει τα κλειδιά του υπουργείου ο Άδωνις και βλέπουμε»

Πληρωμένη απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη για τα κλειδιά της εστίασης από τον Πρόεδρο του σωματείου καφετεριών νομού Τρικάλων.

Σφοδρές αντιδράσεις στον κλάδο της εστίασης προκάλεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά το σχόλιο του σχετικά με την πρόθεση των επαγγελματιών που συμβολικά ως ένδειξη διαμαρτυρίας σκοπεύουν να παραδώσουν τα κλειδιά των καταστημάτων τους στο μέγαρο Μαξίμου.

«Όποιος θέλει να παραδώσει τα κλειδιά, τα παίρνω εγώ» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΚΑΙ φανερά εκνευρισμένος με τις κατηγορίες πώς η κυβέρνηση δεν στηρίζει τους παράγοντες του κλάδου.

Απάντηση στον Υπουργό Ανάπτυξης έδωσε και ο Πρόεδρος του σωματείου καφετεριών νομού Τρικάλων Γιώργος Ηλιάδης που στο ίδιο ύφος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είναι τουλάχιστον προσβλητικό να μιλάει έτσι απαξιωτικά για έναν τόσο μεγάλο κλάδο που αυτή την στιγμή πονάει… Δώσε εσύ πρώτα τα κλειδιά του υπουργείου σου και για τα άλλα βλέπουμε…».

Βέβαια ο κ.Γεωργιάδης προχώρησε αργότερα σε αναδίπλωση και σήμερα μιλώντας στον ΑΝΤ1 παραδέχθηκε πως ήταν μια λεκτική υπερβολή, την οποία χρησιμοποίησε έναντι μιας συνδικαλιστική υπερβολής.

Συμπλήρωσε πως η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να στηρίξει τους επαγγελματίες της εστίασης, αλλά «ας μην ξεχνάμε ότι διαχειριζόμαστε μια παγκόσμια συμφορά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.