Nέες αποκαλύψεις για τα Τέμπη – Το καταγραφικό που αγνοείται και τα 300 κυβικά χώμα που εξαφανίστηκαν

Την ώρα που οι συγγενείς των θυμάτων της εθνικής τραγωδίας ζητούν δικαιοσύνη

Νέες αποκαλύψεις για τα όσα τραγικά συνέβησαν μετά το δυστύχημα στα Τέμπη ήρθαν στη δημοσιότητα από τον δικηγόρο Γιάννη Μαρακάκη.

Ο δικηγόρος των συγγενών των θυμάτων μίλησε στο OPEN και προχώρησε σε αποκαλύψεις που δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους.

Ο κύριος Μαρακάκης αποκάλυψε πως τα καταγραφικά πως υλικό από τα καταγραφικά έχει σταλεί στη Μεγάλη Βρετανία και στην προμηθεύτρια εταιρεία ωστόσο το θέμα έχει σκαλώσει επειδή δεν υπάρχει μεταφραστής στο ελληνικό προξενείο στο Λονδίνο, με την καθυστέρηση να φτάνει ήδη την μια εβδομάδα!

Η δεύτερη αποκάλυψη του κύριου Μαρακάκη αφορά το τρίτο 24ώρο μετά το δυστύχημα. Σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο εργολάβος πήρε εντολή και με 30 φορτηγά μετέφερε τουλάχιστον 300 κυβικά χώμα από το σημείο, το οποίο μπαζώθηκε αμέσως μετά.

Το χώμα αυτό μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό οικόπεδο και όχι στο Κουλούρι, όπως τα βαγόνια από την εμπορική αμαξοστοιχία. Το χώμα αυτό χαρακτηρίστηκε ως «άχρηστο», το οποίο μπορεί να είχε μέσα υλικά που προκάλεσαν την έκρηξη, ανθρώπινα μέλη ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία.

Ο δε ανακριτής, διαπίστωσε, ένα χρόνο μετά, πως οι τεχνικοί σύμβουλοι των οικογενειών, που πήραν δείγμα από το σημείο, είχαν δίκιο και όντως αφαιρέθηκαν από το σημείο κρίσιμα στοιχεία.




Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.