Ορίστηκε χθες η συντονιστική επιτροπή της Παράταξης Πρωτοβουλία

Ορίστηκε χθες η συντονιστική επιτροπή της Παράταξης Πρωτοβουλία . Η συντονιστική επιτροπή θα εποπτεέυει την λειτουργία των ομάδων εργασίας που έχουν ηδη δημιουργηθεί, θα επεξεργάζεται μαζί με τους εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους Δημήτριο Κουρέτα, Ιωάννη Ψαχούλα και Κωσταντίνο Νούλα, τα θέματα που έρχονται στο περιφερειακό συμβούλιο , θα συντάσει τις επερωτήσεις και θα είναι υπεύθυνη για την μετατροπή των επερωτήσεων στα Αγγλικά και από εκεί κοινοποίηση στην Κομισιόν στην DG Regio.

Συντονιστική επιτροπή

Σωτήρης Σουλούκος

Η μακροχρόνια ενασχόληση του με τα κοινά πέρασε από διάφορες θέσεις ευθύνης .Υπήρξε στέλεχος και υπάλληλος του πρώτου πανελλήνιου Αθλητικού Δημοτικού Οργανισμού – Λάρισας. Διετέλεσε ιδρυτικό Μέλος του ΠΕΛΑΣΓΟΥ (στίβος), ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ (Βόλεϊ) για μία Δεκαετία πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου και πρόεδρος της ακαδημίας ποδοσφαίρου (ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ). Επί 15ετιας μέλος του ΔΣ του συλλόγου των εργαζόμενων και πρόεδρος του γενικού συμβουλίου της ομοσπονδίας (ΠΟΕ-ΟΤΑ). Σήμερα είναι πρόεδρος του συλλόγου συνταξιούχων Π Ε Λάρισας.

Μαρία Αμπαντζή

Η Αμπαντζή Μαρία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Φράγκο Καρδίτσας. Σπούδασε Χρηματοοικονομικά και Πληροφορική. Εργάστηκε στην Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ως αναπληρώτρια καθηγήτρια Πληροφορικής. Σήμερα εργάζεται σε Ιδιωτική Εταιρεία. Είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Καρδίτσας από το 2014. Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Γυναικών Καρδίτσας. Έχει ενεργή συμμετοχή σε θέματα αλληλεγγύης, πολιτισμού και αθλητισμού.

Βασίλειος Καλαϊτζίδης

Απόφοιτος Τ.Ε.Ι. της Λάρισας με πτυχίο του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού Τ.Ε. Έπειτα ως ελεύθερος επαγγελματίας εργάσθηκε ως Εργολήπτης Δημοσίων Έργων και αντιπρόσωπος Περιβαλλοντικών συστημάτων, παράλληλα πιστοποιήθηκε και ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων, διδάσκοντας σε προγράμματα ΛΑΕΚ και σε Ιδιωτικά ΙΕΚ.

Ανδρέας Ν. Δογκάκης

Αγρονόμος – Τοπογράφος Μηχανικός ΕΜΠ, Περιβαλλοντολόγος MSc, Μελετητής – Ακτομηχανικός, Πιστοποιημένος Εκτιμητής Ακινήτων με γραφείο στον Βόλο.

Φώτιος Τέκος

Ο Φώτιος Τέκος είναι απόφοιτος του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα (2017). Έλαβε αριστείο για την απόδοσή του στις σπουδές του καθώς συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στο έτος του. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα του προγράμματος ‘Τοξικολογία’ (2019) και έχει συνυπογράψει 2 άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της FoodOxys.

Αναστασία (Τέση) Αποστολίδου

Απόκτηση πτυχίου ως Αρχιτέκτων Μηχανικός από το Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής Βενετίας (IUAV). Πρόεδρος Ροταριανού Ομίλου Τρικάλων. Είναι κάτοχος αρχιτεκτονικού γραφείου ως Επαγγελματίας Αρχιτέκτων Μηχανικός με έδρα τα Τρίκαλα και αρχική έδρα τα Γιαννιτσά Ν. Πέλλας, με την επωνυμία «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΟΣ». Είναι μέλος αρχιτεκτονικού συμβουλίου Τρικάλων. <Σ.Α Τρικάλων>, είναι Ελεγκτής Δόμησης, εκτελεί καθήκοντα ως πραγματογνώμων και ως διαιτητής σε οικοδομικές υποθέσεις από το Τεχνικό Επιμελητήριο. Είναι Τεχνικός Σύμβουλος σε κατασκευαστικές εταιρίες.

Κωνσταντίνος Κίτσος

Αρχιτέκτων ΑΠΘ. Ελεύθερος επαγγελματίας από το 1990 με δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Τακτικό μέλος του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής της Περ. Ενότητας Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.