Πέθανε δυο μέρες μετά τα γενέθλιά του

Θρήνος για τον 56χρονο Γιώργο Παύλου

“Έφυγε” το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022 από τη ζωή ο Γιώργος Παύλου του Ιωάννη, σε ηλικία 56 ετών, στην οικεία του περιστοιχισμένος από τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Άφησε πίσω του τις πολυαγαπημένες τους κόρες Ζωή, Ευαγγελία και Μαρία και την αγαπημένη του αδελφή Ευφροσύνη Παύλου. Σύμφωνα με την επιθυμία του η σορός του θα αποτεφρωθεί στην Ριτσώνα.

Οι συγγενείς και φίλοι θα τον αποχαιρετήσουν τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12μ. σε εκδήλωση μνήμης στο κατάστημα «Κοντοζήση» (Τρικάλων 37, Καρδίτσα), που οργανώνει η οικογένεια.

Ο Γιώργος Παύλου ήταν αδελφός της δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Φρόσως Παύλου που με ένα συγκινητικό μήνυμα τον αποχαιρετά “το αδέλφι μου έγινε αστρόσκονη απόψε….
Ήταν πολλά, αλλά εκείνο που έχει αξία να σας πω για τον Γιώργο είναι η συνείδηση της θνητότητας που είχε, του εφήμερου του βίου μας και η γενναιότητα του απέναντι στο θάνατο.
Συνείδηση που δεν του στερούσε το δικαίωμα στο όνειρο, συνείδηση που δεν του στερούσε το δικαίωμα στα μικρά καθημερινά, ακόμα κι όταν ο καρκίνος τον έτρωγε και του στερούσε ακόμα και την αναπνοή του.
Έφυγε μια μέρα μετά τα γενέθλια μου, δυο μέρες μετά τα δικά του.
Πέρσι τέτοια μέρα είμαστε στην Κεφαλλονιά και κει σβήσαμε τα γενέθλια κεράκια μας, καθώς είχαμε χαρές και γλέντια παντρειάς.
Έχασα πλέον και τον τελευταίο κρίκο της πατρικής μου οικογένειας και ορφάνεψα ολοκληρωτικά.
Καλό ταξίδι στην αγκαλιά της θάλασσας που τόσο αγαπούσες, της θάλασσας που σε ελευθέρωνε Γιώργος Παύλου μοναδικέ αδελφέ μου”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.