Πετρόπουλος από Λάρισα: Θέλουμε να κερδίσουμε τις εκλογές

Ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος που βρίσκεται σήμερα στην Λάρισα παραχώρησε συνέντευξη τύπου εξαπολύοντας επίθεση στη ΝΔ. «Η ΝΔ αποφάσισε να καταργήσει το Κοινοβούλιο πριν από την λήξη της Κοινοβουλευτικής Θητείας. Η στάση αυτή είναι ανεύθυνη και αντιδημοκρατική. Πρόκειται για κοινοβουλευτικό πραξικόπημα», σημείωσε.

Ο Υφυπουργός επεσήμανε ότι έρχονται σημαντικά νομοσχέδια στη Βουλή πριν από τις εκλογές όπως, ζητήματα που αφορούν τους ποινικούς κώδικες στο υπουργείο υγείας, αλλά και παράταση συμβάσεων των 25.000 εργαζόμενους στους δήμους. Τέλος έρχεται η μη μείωση του αφορολογήτου που θα θεσπιστεί πριν από κλείσει η Βουλή.

Αναφερόμενος στην προκήρυξη των εκλογών τόνισε ότι «θα ήταν επιζήμια σύμφωνα με τον πρωθυπουργό η παράταση της αβεβαιότητας». Ξεκαθάρισε ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κερδίσει τις εκλογές. Αλλά θέλω να θυμίζω ότι αποτρέψαμε πολλές καταστάσεις και φέραμε την ανάκαμψη της χώρας», επισήμανε.

Μίλησε για τα προβλήματα που εντοπίζονται στο ΕΦΚΑ στο τομέα των αγροτών επισημαίνοντας ότι λύνονται σταδιακά παλιές και νέες υποθέσεις.

Στην τοποθέτησή του ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης χαρακτήρισε «σανίδα σωτηρίας» τις 12ο δόσεις για επαγγελματίες και αγρότες.

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος εξήρε την δουλειά του Τάσου Πετρόπουλου.

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.