Ποιος Λαρισαίος προβάρει υπουργικό κουστούμι;

Σε περίπτωση Οικουμενικής κυβέρνησης

Η συνάντηση Μέρκελ- Τσίπρα για πολλούς αναλυτές είναι ίσως και η απαρχή πολιτικών εξελίξεων για τη χώρα, εφόσον φυσικά επιβεβαιωθεί το «κακό» σενάριο της συνάντησης.
Αν δηλαδή η Γερμανίδα Καγκελάριος δεν δώσει στο Τσίπρα την πολιτική λύση της συμφωνίας που επιδιώκει ο Αλέξης, τότε φαίνεται ότι «αρχίζουν τα όργανα» για την κυβέρνηση.

katsiantonis

Στην περίπτωση μάλιστα που η Άγκελα πει στο Τσίπρα «no money», τότε και ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για το σενάριο των εκλογών ως λύση διαφυγής, φαίνεται να τινάζεται στο αέρα.
Έτσι, ο Τσίπρας σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο της οικουμενικής- παρότι αυτή τη στιγμή το απορρίπτει- με την προσθήκη της Ένωσης Κεντρώων που το ζητά, αλλά και άλλων πολιτικών σχηματισμών.

Αν αυτό το σενάριο επικρατήσει σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, η Λάρισα δεν αποκλείεται να αποκτήσει υπουργείο και μάλιστα κομβικής σημασίας, καθώς κανείς δεν θα μπει στην κυβέρνηση για να τραβήξει μόνο το κάρο για την ψήφιση δύσκολων νομοσχεδίων, αλλά θα ζητήσει και την κάλυψη υπουργικών θέσεων από άτομα της παράταξής του που μπορεί να τα εμπιστευτεί.

Κι ο Γιώργος Κατσιαντώνης που αποτελεί έναν από τους πιστούς και στενούς συνεργάτες του Λεβέντη, θα έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο…

Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2016/12/13/senario-tis-ikoumenikis-ke-o-lariseos-pou-provari-ipourgiko-koustoumi/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.