Ποιο έργο από τη Θεσσαλία «κλίκαρε» ο Κυρ. Πιερρακάκης

Πολλά και ενδιαφέροντα όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη που είχε ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος συνοδευόταν από τον υφυπουργό Θεόδωρο Λιβάνιο, στη μεγάλη αίθουσα του κτιρίου της Περιφέρειας επί της οδού Θεοφράστου…

Ο Κώστας Αγοραστός παρουσίασε τον «ψηφιακό απολογισμό» όσων έχουν προχωρήσει στη Θεσσαλία, αλλάζοντας τη σχέση του πολίτη με τις υπηρεσίες.

Όμως μια παρέμβαση που πρόκειται να γίνει άρεσε ιδιαίτερα στον κ. Πιερρακάκη… Πρόκειται για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των τεσσάρων Επιμελητηρίων στις ισάριθμες Περιφερειακές Ενότητες της Θεσσαλίας (Λάρισας με πρόεδρο τον Σωτήρη Γιαννακόπουλο, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας).

Είναι έργο που θα χρηματοδοτηθεί με 3 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας, το εκκινεί η Περιφέρεια και πρόκειται να το «τρέξουν» τα Επιμελητήρια.

Μάλιστα, ο υπουργός χαρακτήρισε την συγκεκριμένη παρέμβαση «πιλότο», καθώς η Θεσσαλία είναι η πρώτη Περιφέρεια που πραγματοποιεί αντίστοιχη παρέμβαση, ενώ στη συνέχεια θα τεθεί ο στόχος να αναπτυχθεί σε Επιμελητήρια όλης της χώρας.

«Κλίκαρε» ο Πιερρακάκης…

 

Πηγή: ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.