Σε ισχύ η απαγόρευση συναθροίσεων στο κέντρο της Λάρισας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σε ισχύ είναι σήμερα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ η απαγόρευση συναθροίσεων σε κεντρικούς οδούς της Λάρισας με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας εν όψει των εγκαινίων το μεσημέρι της Συναγωγής της Ισραηλίτικης Κοινότητας.

Η απόφαση αυτή έφερε την αντίδραση Συλλογικοτήτων και Οργανώσεων της Λάρισας οι οποίες μετά την ανακοίνωση της Αστυνομίας έδωσαν νέο ραντεβού για συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία στις 11.30 π.μ.. Την απαγόρευση καταδίκασαν και οι τοπικές οργανώσεις κομμάτων όπως το ΜέΡΑ 25, η Νέα Αριστερά και το ΚΚΕ. (Ανακοινώσεις έβγαλαν επίσης η Κομουνιστική Απελευθέρωση Λάρισας και η Αντιπολεμική Κίνηση Λάρισας).

Αντίθετα ο ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λάρισας , Ηλίας Σουφλιάς δήλωσε πως: «Είναι άδικο και ρατσιστικό να στοχοποιούν μια ιστορική ημέρα για την Ισραηλιτική Κοινότητα Λάρισας μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τον πολιτικό τους αμοραλισμό» ενώ αργά χθες το βράδυ η Ισραηλιτική Κοινότητα Λάρισας σε ανακοίνωση της ανέφερε πως: «Με λύπη διαπιστώνουμε πως η επαναλειτουργία ενός τόπου λατρείας έγινε αφορμή να προκληθούν κινητοποιήσεις και σχόλια που δεν έχουν καμία σχέση με την ουσία της εκδήλωσης. Η Ελληνική Αστυνομία αποφάσισε τη λήψη των μέτρων για την ομαλή, εύρυθμη και ασφαλή διεξαγωγή της».

Διαβάστε αναλυτικά σε ποιες περιοχές απαγορεύεται η δημόσια υπαίθρια συνάθροιση από ώρες 08:00 έως 20:00:
Στο τμήμα της οδού Μανωλάκη από την οδό Παπαναστασίου έως την οδό Ηφαίστου,
Στο τμήμα της οδού Ηφαίστου από την οδό Μανωλάκη έως την οδό Ταγματάρχου Βελισσαρίου,
Στο τμήμα της οδού Ταγματάρχου Βελισσαρίου από την οδό Ηφαίστου έως την οδό Παπακυριαζή,
Στο τμήμα της οδού Παπακυριαζή από την οδό Ταγματάρχου Βελισσαρίου έως την οδό Παπαναστασίου,
Στο τμήμα της οδού Παπαναστασίου από την οδό Παπακυριαζή έως την οδό Κουμουνδούρου,
Στο τμήμα της οδού Κουμουνδούρου από την οδό Παπαναστασίου έως την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου,
Στο τμήμα της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου από την οδό Κουμουνδούρου έως την οδό Κούμα,
Στο τμήμα της οδού Κούμα από την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου έως την οδό Παπαναστασίου,
Στο τμήμα της οδού Παπαναστασίου από την οδό Κούμα έως την οδό Μανωλάκη,

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.