Στη Λάρισα ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυτοί είναι οι «σταθμοί» του προγράμματος

Στη Λάρισα θα βρίσκεται την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Το πρόγραμμά του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επισήμως, όμως φαίνεται να έχουν «κλειδώσει» οι βασικοί σταθμοί των επαφών που θα έχει ο πρωθυπουργός.

Αναλυτικά και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες:
Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να αφιχθεί αεροπορικώς στην 110 Πτέρυγα Μάχης νωρίς το πρωί της Παρασκευής.
Πρόκειται να μεταβεί στον Πλατύκαμπο, όπου θα έχει επαφές με εκπροσώπους του Πρωτογενούς Τομέα.
Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST, στην πόλη της Λάρισας.
Σειρά έχει το Α’ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, όπου ο πρωθυπουργός θα ενημερωθεί σχετικά με την πορεία των εργασιών αποκατάστασης του εμβληματικού μνημείου.
Στη συγκεκριμένη περιοχή, ο κ. Μητσοτάκης πρόκειται να περπατήσει στους πεζοδρόμους, ενώ θα συναντηθεί με νέους σε στέκι της νεολαίας.
Το μεσημέρι, με ενδεικτική ώρα στη 1.30 μ.μ. ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας, ώστε να παρουσιάσει τα βασικά σημεία του «Σχεδίου Θεσσαλία 2030» σε αυτοδιοικητικούς και εκπροσώπους τοπικών φορέων.
Η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη θα κορυφωθεί στις 6.30 μ.μ. με την ανοιχτή ομιλία του στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλκαζάρ.
Σημειώνεται πως ήδη από την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου θα περιοδεύει στη Θεσσαλία κυβερνητικό κλιμάκιο, ενώ αύριο θα γίνει επίσκεψη στελεχών υπό τον υφυπουργό στον Πρωθυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο στους σεισμόπληκτους του Δαμασίου.

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.