Στην λίμνη Κάρλα η «Μηχανή του χρόνου»

Μάκης Εξαρχόπουλος με πολυετή ενασχόληση με τη λίμνη Κάρλα και τον λιμναίο πολιτισμό της, μια λίμνη που οι πλημμύρες του Σεπτεμβρίου του 2023 της προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές, πρόκειται να εμφανιστεί στην εκπομπή «Μηχανή του χρόνου» του Χρίστου Βασιλόπουλου.

Όπως έγραψε ο ίδιος στα social media:

«Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα δύο νέων επεισοδίων τής εκπομπής «Η Μηχανή τού Χρόνου» με θέμα τις αποξηραμένες λίμνες στην Ελλάδα.
Τα επεισόδια αναφέρονται στη λίμνη Κωπαΐδα τής Βοιωτίας, στη λίμνη Κάρλα τής Θεσσαλίας και στη λίμνη των Γιαννιτσών στη Μακεδονία, όπου διεξήχθη ο Μακεδονικός Αγώνας (1904 – 1908).
Ευχαριστώ θερμά τον Χρίστο Βασιλόπουλο, που με επέλεξε ως έναν από τους συνομιλητές του στην εκπομπή και μου έδωσε την ευκαιρία να μιλήσω για τη λίμνη Κάρλα και τη ζωή των ψαράδων της.
Η εκπομπή προβάλλεται από το κανάλι COSMOTE HISTORY κάθε Δευτέρα και επαναλαμβάνεται Κυριακή.
Περισσότερα για το επεισόδιο που αναφέρεται στην Κάρλα (ημέρα και ώρα προβολής), που πρόκειται να προβληθεί σύντομα, σε επόμενη ανάρτηση!
Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα της εκπομπής, που έγιναν στο Νησέλλι Ημαθίας, κοντά στην Αλεξάνδρεια, είναι του Σταύρου Παρχαρίδη».

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.