Σύγχρονες προσεγγίσεις στη βιοκαλλιέργεια και την κυκλική αγροτική παραγωγή

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο Σύνδεσμος Βιοκαλλιεργητών Θεσσαλίας (ΣΒΘ) σε συνεργασία με τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑκαι τον Τοπικό Κόμβο Καινοτομίας για την Κυκλική Αγροτική Παραγωγή Biofarmsδιοργανώνει Ημερίδα με τίτλο «Γνώση» την Πέμπτη 30 Απριλίου και ώρα 09:00 – 14:00 στο Κτίριο του ΕΘΙΑΓΕ (Θεοφράστου 1, Λάρισα).
Οι 3 Ενότητες (θεματολογία) της Ημερίδας είναι οι εξής :

1η Ενότητα– Τεχνικές : Αφορά κυρίως στις Ετήσιες Καλλιέργειες/ Αμειψισπορές, Χλωρές Λιπάνσεις &Παραγωγή Ζωοτροφών.
Τη συγκεκριμένη ενότητα θα καλύψουν με εισηγήσεις τουςΕρευνητές του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

2η Ενότητα – Μέσα : Σπόροι, Εφόδια, Κυκλική Οικονομία & Αυτάρκεια
Στην ενότητα αυτή θα πραγματοποιηθούν εισηγήσεις από εκπροσώπους του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου, του Εθνικού Συνδέσμου Φυτοπροστασίας και του Συνδέσμου Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων, ενώ για τους βιολογικούς σπόρους ειδική εισήγηση θα πραγματοποιηθεί από εκπρόσωπο του Δικτύου Αιγίλοπας.

3η Ενότητα – Πολιτική : Τρόποι Οργάνωσης, Εταιρικά Σχήματα, Εκπαίδευση& Ενισχύσεις Βίο-παραγωγών.
Στην ενότητα αυτή θα πραγματοποιηθούν εισηγήσεις από εκπροσώπους του ΥΠΑΑΤ, Γεωπόνων-Συμβούλων& Βιοπαραγωγών.
Εκτός από τους προαναφερόμενους κύριους εισηγητές θα υπάρχουν παρεμβάσεις και από εκπροσώπους φορέων, οργανώσεων καθώς και βίο-παραγωγών.
Στο τέλος κάθε Ενότητας θα υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενουςκαι διευκρινίσεων από τους Εισηγητές.
Η Ημερίδα «Γνώση» θα αναμεταδοθεί διαδικτυακά από τη Σελίδα του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ στο Φ/Β.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.