Συνεχίζεται η δίκη για την κακοκαιρία Ιανός

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λάρισας η δίκη για την κακοκαιρία Ιανός που έπληξε την περιοχή της Καρδίτσας, αλλά και άλλες θεσσαλικές περιοχές πριν τέσσερα χρόνια, τον Σεπτέμβριο του 2020.

Μέχρι τώρα έχουν καταθέσει ελάχιστα λιγότεροι από τους μισούς μάρτυρες που είναι εκατό. Η δίκη θα συνεχιστεί σήμερα, αύριο και μεθαύριο και μετά θα υπάρξει νέα διακοπή για να συνεχιστεί εκ νέου τον Σεπτέμβριο, οπότε και αναμένεται πια να βγει και η απόφαση.

Υπενθυμίζεται πως κατηγορίες αντιμετωπίζουν δέκα άτομα, μεταξύ αυτών ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός, οι δήμαρχοι Καρδίτσας και Μουζακίου, κ.κ. Βασίλης Τσιάκος, Θεοφάνης Στάθης, καθώς και ο γενικός γραμματέας της Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλειος Παπαγεωργίου οι οποίοι κατηγορούνται για πλημμύρα από αμέλεια δια παραλείψεως από την οποία προέκυψε κίνδυνος για ξένα πράγματα και για ανθρωποκτονία από αμέλεια δια παραλείψεως άπαξ και κατά συρροή.

Πηγή: onlarissa.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.