«Συντήρηση – λειτουργία σηράγγων του οδικού δικτύου Ν. Τρικάλων

Τη σύμβαση για το έργο υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Τη σύμβαση για το έργο «Συντήρηση – λειτουργία σηράγγων οδικού δικτύου Ν. Τρικάλων – Έτους 2015 – 2016 » προϋπολογισμού 243.540,00 € υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Το έργο χρηματοδοτείται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Π.Ε. Τρικάλων.

Όπως τόνισε ο κ. Κώστας Αγοραστός: «Μέλημα της αιρετής Περιφέρειας είναι η ασφάλεια των μεταφορών, πολιτών και εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας, αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου. Η ασφάλεια των σηράγγων στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι ένα ζήτημα για το οποίο η χρηματοδότηση είναι περιορισμένη. Με τις δικές μας δυνάμεις όμως προσπαθούμε να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να μην υπάρχουν προβλήματα στη συντήρησή τους».
Αντικείμενο του έργου «Συντήρηση – λειτουργία σηράγγων οδικού δικτύου Ν. Τρικάλων – Έτους 2015 – 2016 » προϋπολογισμού 243.540,00 € για εργασίες και Φ.Π.Α. είναι :

α) η συντήρηση, λειτουργία και η αποκατάσταση των βλαβών όλων των Η-Μ εγκαταστάσεων των σηράγγων που βρίσκονται στο οδικό τμήμα της αρ. 2 πρωτεύουσας επαρχιακής οδού Πύλης – Στουρναρέϊκων – Μεσοχώρας μέχρι την διασταύρωση με την Εθνική Οδό Τρικάλων – Άρτας και στο τμήμα Αρματωλικό – Αγίας Κυριακής ήτοι:

0

για να εξασφαλίζονται οι προϋποθέσεις ασφαλούς διέλευσης των οχημάτων στις σήραγγες, οι οποίες ελέγχονται από τρία ανεξάρτητα κέντρα ελέγχου.

β) η συντήρηση – λειτουργία και η αποκατάσταση των βλαβών όλων των Η-Μ εγκαταστάσεων της Γέφυρας Νέας Πεύκης και των εκατέρωθεν αυτής οδικών τμημάτων μήκους 188,71 & 488,70 μέτρων αντιστοίχως.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.