Δεν πιάνεται στον τομέα της επικοινωνίας πλέον ο Στρατός Ξηράς. Μετά τη δημοφιλή ομάδα του Εκπροσώπου τύπου του Γενικού Επιτελείου Στρατού στο Facebook, έχουμε και »χακί» κανάλι στο youtube.
Αυτή τη φορά την αρχή έκανε η 1η Στρατιά η οποία και πρωτοτύπησε και όπως γράφει το kranosgr δημιουργώντας το πρώτο στρατιωτικό κανάλι στην Ελλάδα, στο δημοφιλέστατο youtube.
Youtuber και εξωστρεφής άνθρωπος ο Στρατηγός Λεοντάρης, θέλησε με τον τρόπο αυτό, να προβάλει, το σημαντικό έργο των ανθρώπων του μεγαλύτερου στρατιωτικού σχηματισμού της χώρας, μέσα από τις καθημερινές τους δραστηριότητες.
Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, ότι η προσπάθεια αυτή την οποία ως ιστολόγιο θα στηρίξουμε, θα τύχει της θετικής ανταπόκρισης των στελεχών και όχι μόνο.
Δείτε παρακάτω τα τρία εντυπωσιακά βίντεο που βρίσκονται στο κανάλι της 1ης Στρατιάς στο Youtube:































