Το πρόγραμμα πολιτικής δραστηριότητας του ΚΚΕ στη Θεσσαλία

Εντείνεται   η πολιτική δραστηριότητα  των κομματικών οργανώσεων της Θεσσαλίας  για την ισχυροποίηση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας στις Ευρωεκλογές στις 9 Ιούνη, σε κάθε πρωτεύουσα, πολεοδομικό κέντρο, κωμόπολη, χωριό, σημειώνοντας πως είναι ψήφος υπεράσπισης όσων πετύχαμε, από το πιο «μικρό» μέχρι το πιο καθολικά σπουδαίο, η δύναμη της δράσης και των κομμουνιστών ευρωβουλευτών πολλαπλασιάζεται μέσα από τη συνάντηση του ΚΚΕ στους  εργατικούς λαϊκούς αγώνες.

 Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ψήφος συνέχειας και ψήφος συνέπειας, των αγώνων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ  ΜΕΧΡΙ  ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1  ΙΟΥΝΗ

Την Τρίτη 28  Μάη: 

– Στις 7.00 μ.μ.  σε σύσκεψη  εποχικών εργαζομένων στον κλάδο των τροφίμων, στο Εργατικό Κέντρο Λάρισαςθα μιλήσει η  Μαρία Γαβαλά, υποψήφια ευρωβουλευτής.

–Στις 8:30 μμ η ΚΟΒ Δυτικών Συνοικιών Τρικάλων διοργανώνει συγκέντρωση στην πλατεία Δημήτρη Μητροπάνου στην Αγία Μονή . Θα μιλήσει ο Σωτήρης Σωτηρόπουλος , γραμματέας της ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ.

–Στις 9:00 μ.μ σε συγκέντρωση στον Σταυρό  Καρδίτσας, θα μιλήσει η Πόπη Μπούτα,  υποψήφια ευρωβουλευτής

–Στις 9:00 μ.μ. σε σύσκεψη  νέων εργαζομένων στον  επισιτισμό Λάρισας θα μιλήσει ο  Φώτης Παπανικολάου, μέλος του ΤΓ Λάρισας.

Στις 11.00 πμ  στο καφενείο «Σιλιός» θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές μέλος της

Επιτροπής περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ

 Την Τετάρτη 29 Μάη : 

 Στις 1:30 μ.μ. σε σύσκεψη της Τ.Ο. ΑΕΙ Λάρισας   της ΚΝΕ στην αίθουσα ΔΙΑΛ 2 του τμήματος ψηφιακών συστημάτων θα μιλήσει Μαρία Γαβαλά, υποψήφια ευρωβουλευτής.

–Στις 7.30 μμ σε σύσκεψη εκπαιδευτικών  για τις ευρωεκλογές  στο καφέ «Μικρός Κόσμος» θα μιλήσει Ελισαίος  Βαγενάς  μελος της Κ.Ε του ΚΚΕ και υπεύθυνος του τμήματος διεθνών σχέσεων.

 

Την Πέμπτη 30 Μάη

 Στις 8.30 μ.μ. στον Βόλο, στον πεζόδρομο Αγίου Νικολάου, θα μιλήσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Μαρία Γαβαλά και Ανέστης Τσουκαράκης.

– Στις 8.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Τυρνάβου θα μιλήσει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Ρίζος Μαρούδας.

— Στις 1:00 μ.μ. σε σύσκεψη φοιτητών ιατρικής και βιοχημείας στη Λάρισα, στο κυλικείο του Βιόπολις θα μιλήσει ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ

–Στις 8:00 μ.μ. σε σύσκεψη υγειονομικών Λάρισας, στο καφέ  “Μικρός κόσμος”, θα μιλήσει ο ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ

–Στις 8:00 μ.μ. σε συγκέντρωση στην Σκήτη Αγιάς θα μιλήσει ο  Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ

–στις 8:30μμ η ΚΟΒ Βορειο-Δυτικών Συνοικιών Τρικάλων διοργανώνει εκδήλωση στην παλιά Ζωαγορά Τρικάλων , στην Ταβέρνα «Τσιμπολογήματα».  Θα μιλήσει ο Σωτήρης Σωτηρόπουλος  , Γραμματέας της ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ

 

Την Παρασκευή 31 Μάη

– Στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Λάρισας θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, και θα χαιρετίσει ο Ανέστης Τσουκαράκης.

– Στις 8.30 μ.μ. στα Τρίκαλα, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

– Στις 8.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Καρδίτσας θα μιλήσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Ρίζος Μαρούδας και Πόπη Μπούτα

Σάββατο 1  Ιούνη 

 

—  Στις  8:00 μ.μ.  σε συγκέντρωση στην κεντρική  πλατεία Ελασσόνας, θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, υποψήφια ευρωβουλευτής. 

    —Στις 8:30 μ.μ.  σε συγκέντρωση στην κεντρική  πλατεία   Αγιάς Λάρισας, θα μιλήσει  ο  Ρίζος Μαρούδας,  υποψήφιος ευρωβουλευτής

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.