Τραυματίστηκε στο πόδι από επίθεση αδέσποτου σκύλου

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκε η γυναίκα που τραυματίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου από αδέσποτο σκύλο.

Όπως αναφέρει το tirnavospress.gr, το περιστατικό σημειώθηκε χθες Σάββατο (23/3) στην πλατεία αγοράς του Τυρνάβου. Η άτυχη γυναίκα διερχόταν από το σημείο με το ποδήλατο της όταν ο σκύλος της επιτέθηκε δαγκώνοντας την στο πόδι. Θαμώνας κοντινής ταβέρνας που είδε το περιστατικό επενέβη άμεσα γηια να την βοηθήσει ενώ στη συνέχεια μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Το θύμα της επίθεση μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για περαιτέρω εξετάσεις. Όπως ανέφεραν οι γιατροί το ζώο της προκάλεσε μεγάλο τραύμα αφού την δάγκωσε βαθιά.

Το θύμα της επίθεση μιλώντας στο τοπικό μέσο ενημέρωσης δήλωσε αρκετά λυπημένη και φοβισμένη καθώς διέρχεται καθημερινά από το σημείο και σχεδόν πάντα υπάρχουν 3-4 σκυλιά.

«Πώς θα πάω εγώ στη δουλειά μου πως θα επιστρέφω στο σπίτι μου; Πάντα θα έχω το φoβο μην μου επιτεθεί κάποιο σκυλί; Αγαπάω τα σκυλιά καθώς φροντίζω ένα στο σπίτι μου. Αυτό το πράγμα πρέπει κάποτε να σταματήσει δεν μπορεί να ζούμε με το φόβο αυτό. Πολλά σκυλιά κυρίως μεγαλόσωμα κυκλοφορούν παντού και δυστυχώς καθημερινά γίνονται και περισσότερο επικίνδυνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.