Tρίκαλα: Μπουρλότο με… Λέγκα-Μιχαλάκη, στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Σενάριο… τρόμου με συμμετοχή του πρώην υπουργού και του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr το σενάριο δεν είναι και τόσο μακρινό, συγκεντρώνει δε αρκετές πιθανότητες. Ο Νίκος Λέγκας βρίσκεται σε συνεχή επαφή τους τελευταίους μήνες με τα ηγετικά κλιμάκια του κόμματος, ενώ στενοί του συνεργάτες οι οποίοι ήταν δίπλα του τα 12 χρόνια που διετέλεσε βουλευτής και υπουργός λένε πως «για πρώτη φορά από το 2012 δείχνει να το σκέφτεται σοβαρά να συνεχίσει ό,τι άφησε στη μέση». Υπενθυμίζεται ότι ο Ν. Λέγκα είχε παραιτηθεί τον 2012 αρνούμενος να ψηφίσει το δεύτερο Μνημόνιο.

Η περίπτωση του Χρήστου Μιχαλάκη είναι διαφορετική και έχει να κάνει με την κεντρική πολιτική επιλογή και απόφαση Μητσοτάκη, να ρίξει στη μάχη ισχυρά αυτοδιοικητικά στελέχη για να πάρει περαιτέρω ώθηση για την αυτοδυναμία.

Αξίζει δε να σημειωθεί για να μην δημιουργείται σύγχυση ότι κανένα θέμα παραίτησης Μιχαλάκη από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη δεν υπάρχει και φυσικά δεν υφίσταται καν σαν σκέψη για τον ίδιο. Δηλώνει «παρών», έχει κάνει τις συζητήσεις του στα κεντρικά του κόμματος και έως τότε παραμένει… σιωπηλός.

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.