Ξεσπά ο πατέρας του αδικοχαμένου Δημήτρη-«Πρέπει να ντρέπονται…» (βίντεο)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στο Κουλούρι και στον ειδικό χώρο που φυλάσσονται τα βαγόνια και τα προσωπικά αντικείμενα των θυμάτων των Τεμπών μετέβησαν σήμερα συγγενείς των θυμάτων καθώς πρόκειται να γίνει δειγματοληπτικός έλεγχος, στο πλαίσιο της ανακριτικής διαδικασίας για την ανίχνευση παράνομων ουσιών που ενδεχομένως να μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με την επιβατική το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

Οι συγγενείς  βρέθηκαν το πρωί εκεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τους δικούς τους τεχνικούς για να πάρουν δείγματα αλλά όπως ανέφερε πριν από λίγο έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας του 11χρονου Δημήτρη που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη, δεν τους άφησαν.

Ο κ. Ασλανίδης καταγγέλλει ακόμα την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο χώρος και έκανε λόγο για ατιμωρησία των υπευθύνων.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Ασλανίδης:

Πηγή: Larissanet.gr
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.