Ξύλο με δύο τραυματίες για μια θέση πάρκινγκ στη Λάρισα

Επεισόδιο με ύβρεις και ξύλο στη Λάρισα, ανάμεσα σε δύο οδηγούς, για μια θέση πάρκινγκ. Κανείς δεν έκανε πίσω και κανείς τους δεν έδωσε τόπο στην οργή…

Σε μάχη με χτυπήματα σώμα με σώμα κατέληξε η διαφωνία δύο οδηγών στη Λάρισα, για μια θέση πάρκινγκ. Μετά το ξύλο μπροστά σε περαστικούς, οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι σε νοσοκομείο. Στην περιοχή έσπευσαν και αστυνομικοί, που ειδοποιήθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες. Οι δύο οδηγοί ήθελαν να παρκάρουν στο ίδιο σημείο. Και οι δύο υποστήριζαν πως είχαν φτάσει πρώτοι. Μετά τις ύβρεις, οι δυο τους κατέβηκαν από τα οχήματα και πιάστηκαν στα χέρια. Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Λάρισα μεταξύ δύο ανδρών. Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr όλα ξεκίνησαν επί της οδού Οικονόμου, όταν οι δύο πρωταγωνιστές λογομάχησαν για μία θέση παρκαρίσματος.

Δυστυχώς όμως δεν έμειναν στις κουβέντες αλλά ήρθαν και στα χέρια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αμφότεροι στα άνω άκρα. Στο σημείο μαζεύτηκε αρκετός κόσμος, ενώ έσπευσε και η αστυνομία.

Οι δύο άντρες ωστόσο δε μεταφέρθηκαν στο τμήμα για τα περαιτέρω, αλλά στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.