Βρέθηκε η 34χρονη Χρυσάνθη

Η 34χρονη είχε εξαφανιστεί από τα Διαβατά Θεσσαλονίκης και «Το χαμόγελο του παιδιού» είχε προχωρήσει στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της στις 3 Δεκεμβρίου.

Δύο μέρες νωρίτερα, την 1η του Δεκέμβρη είχε φύγει από το σπίτι της και δεν είχε επιστρέψει. Είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη…

Καθώς η γυναίκα πάσχει από σοβαρή ψυχολογική διαταραχή, οι δικοί της άνθρωποι ανησυχούσαν πολύ. Μάλιστα, βίντεο από κάμερες ασφαλείας, την κατέγραψαν να περιφέρεται σε πολλά σημεία της Θεσσαλονίκης.

Η αγωνία της οικογένειάς της τελείωσε σήμερα Δευτέρα (11/12/23) καθώς η κοπέλα βρέθηκε. Την αναγνώρισε ένας πολίτης και κάλεσε στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017».

Άμεσα το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές, ώστε η ενήλικη να εντοπιστεί έγκαιρα και να λάβει την υποστήριξη που χρειάζεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντική ήταν η συνδρομή της Ομάδας Διάσωσης του Ερυθρού Σταυρού, της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης αλλά και της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Οργανισμού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.