Βάζει θέμα στη ΝΔ ο Μπέος για τη Βούλα Αλεξίου

Η κα Βούλα Αλεξίου (αριστερά) μαζί με τον Αχιλλέα Μπέο, σε προεκλογική εκδήλωση στο Αχίλλειο.
Απειλεί "θεούς και δαίμονες" για να μην μπει στο ψηφοδέλτιο

Θεούς και… δαίμονες απειλεί, ο Αχιλλέας Μπέος προκειμένου να μην συμπεριληφθεί η πρώην συνεργάτης του κα Βούλα Αλεξίου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις επικείμενες εθνικές εκλογές. Από σήμερα το πρωί, οπότε και πληροφορήθηκε από το Magnesianews.gr, ότι η κα Αλεξίου, που ήταν επικεφαλής του νικηφόρου προεκλογικού του αγώνα που έδωσε για το Δήμο Βόλου, συζητά τη συνεργασία της με τη Νέα Δημοκρατία έχει ανεβάσει πίεση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του magnesianews.gr, απευθύνθηκε σε φίλους του και διαμήνυσε στα κεντρικά της Ρηγίλλης ότι αν δει το όνομα της Βούλας Αλεξίου στο ψηφοδέλτιο, θα τον βρουν μπροστά τους και η ΝΔ δεν θα καταφέρει να καταλάβει δεύτερη έδρα στη Μαγνησία.

Ο πολιτικός εκβιασμός του, υπό αργία, Δημάρχου Βόλου έκανε εντύπωση στους νεοδημοκράτες, δεδομένου ότι ο κ. Μπέος πριν από λίγους μήνες είχε δηλώσει ότι στις τελευταίες εκλογές ψήφισε ΑΝΕΛ και το τελευταίο διάστημα ότι είναι υπέρ του Τσίπρα. Όλα αυτά βέβαια για τους δικούς του ιδιοτελείς λόγους για το προσωπικό του δικαστικό θέμα. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στον διαμαρτυρόμενο κ. Μπέο με τις απαιτήσεις του και τους εκβιασμούς του προς ένα κόμμα στο οποίο δηλώνει ότι δεν ανήκει, απάντησαν ότι δεν είναι ανεκτή μια τέτοια συμπεριφορά απέναντι στη ΝΔ η οποία τον βοήθησε καθότι οι περισσότεροι των ψηφοφόρων του ανήκουν σε αυτό το χώρο.

Γεγονός είναι ότι απέναντι σε αυτή την εκβιαστική τακτική του κάποιοι πρώην συνεργάτες του, του διαμήνυσαν ότι είναι αποφασισμένοι να “κελαηδήσουν” για τα έργα και τις ημέρες του για πολλές επαφές και συναντήσεις με ανθρώπους του φασιστικού χώρου που τον…συμβούλευαν.

Γ.ΚΑΡΕΚΛΙΔΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.