Μπέος: «Ναι, υπάρχουν κόντρες και τριγμοί»

Όπως παραδέχτηκε ο Δήμαρχος στο συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ

Κατά τον πιο επίσημο τρόπο, επιβεβαίωσε τη σύγκρουση που υπήρξε μεταξύ του και της αντιδημάρχου κ. Βιολέτας Καντόλας στην ομάδα της πλειοψηφίας, ο δήμαρχος κ. Μπέος, όπως έγραψε το magnesianews.gr το προηγούμενο Σάββατο.

Ο δήμαρχος, δήλωσε ότι υπάρχουν τριγμοί και διαφωνίες στην ομάδα του. Συγκεκριμένα : Απόψεις, τριγμοί και διαφωνίες μπορεί να υπάρχουν, αλλά τα συμβούλια της δημοτικής ομάδας είναι ομόφωνα».

Άρα, ο δήμαρχος το παραδέχθηκε ότι υπήρξαν τριγμοί. Το τι ειπώθηκε, επιμένουμε στα όσα έγραψε το Σάββατο το magnesianews.gr Ο κ. Μπέος, στις αντιρρήσεις της κ. Καντόλα την αποκάλεσε «τελειωμένη» και κατόπιν μίλησε την…Γαλλική γλώσσα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, για να απαντήσει η κυρία αντιδήμαρχος ότι παραιτείται.

Γι’ αυτό το περιστατικό η κ. Καντόλα απάντησε στους δημοσιογράφους, πριν το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ, ότι η δημοτική ομάδα παραμένει αραγής και συμπαγής και δεν υπάρχει λόγος να γίνονται σενάρια περί αποχωρήσεων και παραιτήσεων. Εγώ δεν κατέθεσα κανένα έγγραφο στο πρωτόκολλο για παραίτηση και ούτε ο δήμαρχος με έχει παραιτήσει, δήλωσε και κάλεσε όσους ψάχνουν να βρουν αιτίες και αφορμές να σταματήσουν, λέγοντας ότι δεν μπορούμε να λειτουργούμε με φήμες. Είμαι εδώ και θ’ ασκήσω τα καθήκοντα μου, όπως με εξέλεξαν οι δημότες και αν ποτέ υπάρξει διαφωνία μ’ εμένα και τον δήμαρχο, θα το μάθετε πρώτα από εμένα, Είμαι άνθρωπος που έχω λόγο και ότι έχω να πω το λέω δημόσια, τόνισε. Άψογη η πολιτική δήλωση της κ. Καντόλα και δεν έχουμε κανένα λόγο να την αμφισβητήσουμε εμείς που δεν ήμασταν μπροστά στο περιστατικό. Σίγουρα όμως παρών ήταν ο δήμαρχος και αυτός μάλλον διαφορετικά διατυπώνει το λόγο του. Υπήρξαν τριγμοί, υπήρξαν διαφωνίες, είπε ο δήμαρχος. Οι υπόλοιποι παρόντες υποστηρίζουν , σύμφωνα με τις πληροφορίες, ότι άκουσαν τη λέξη «τελείωσες» και τη λέξη «παραιτούμε». Τώρα, αν η παραίτηση δεν έγινε επίσημα και πρωτοκολλημένη, αυτό σίγουρα είναι αποτέλεσμα συζητήσεων του Σαββατοκύριακου, που ηρέμησαν σαφώς τα πράγματα.

Και κάτι άλλο κ. αντιδήμαρχε. Δεν γράφουμε σύμφωνα με φήμες, αλλά σύμφωνα με τα συμβαίνοντα και φυσικά, ας αφήσετε να έχουμε και εμείς τον δημόσιο λόγο μας, γνωρίζοντας τα πράγματα. Άλλωστε, δημοκρατία έχουμε. Εσείς έχετε το δημόσιο λόγο σας, και εμείς το δικό μας. Οι συμπολίτες ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.