Πνιγμός νεαρού Βολιώτη κάτω από άγνωστες συνθήκες

Νωρίς σήμερα το βράδυ στην άκρη του «κορδονιού» στο λιμάνι

Πνιγμένος στη θαλάσσια περιοχή στο τέλος του «κορδονιού», εντοπίστηκε πριν λίγη ώρα ένας νεαρός Βολιώτης, που φαίνεται να έχασε τη ζωή του από αδιευκρίνιστα αίτια και ανασύρθηκε από δύτες, ενώ μεταφέρεται με το πλωτό του Λιμεναρχείου Βόλου στην επιβατική προβλήτα, για να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος, νεαρός, που πιθανολογείται ότι είναι ηλικίας 20-25 χρονών, καθόταν στον φάρο που υπάρχει, στην άκρη του λιμενοβραχίονα Βόλου, πιθανόν με παρέα, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστη αιτία, βρέθηκε στο νερό και πνίγηκε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι φιλικό του πρόσωπο επικοινώνησε στις 8.30 το βράδυ με το Λιμεναρχείο Βόλου και ενημέρωσε που έστειλε πλωτό στην περιοχή, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σημείο, ενώ ενημερώθηκαν και δύτες, που άρχισαν να ψάχνουν στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να τον εντοπίσουν, λίγα λεπτά πριν τις 10 τη νύχτα, πνιγμένο.

Η σορός του άτυχου νεαρού ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε με το πλωτό στην κεντρική προβλήτα, όπου ανέμενε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Βόλου.

Σημειώνεται ότι το βάθος στο συγκεκριμένο μέρος είναι μεγάλο, καθώς είναι σημείο που περνούν, τόσο τα πλοία και τα ταχύπλοα της γραμμής προς Σποράδες, όσο και τα κρουαζιερόπλοια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.