Για παράνομο υπαίθριο εμπόριο συνελήφθησαν σήμερα δύο αθίγγανοι ηλικίας 27 και 59 ετών από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου σε συνεργασία με την Τουριστική Αστυνομία.
Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, ο 27χρονος κατελήφθη στην Ερμού να διαθέτει προς πώληση στερούμενες σχετικές άδειες 30 καλωπιστικές γλάστρες, ενώ ο 59χρονος εντοπίστηκε να διαθέτει προς πώληση 50 κ. πατάτες, 10 κ. σκόρδα και δύο πιστολάκια, επίσης στερούμενος σχετική άδεια.
Τα προϊόντα κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος των δύο συλληφθέντων επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 € στον καθένα.
Επίσης, συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ ένας 45χρονος αθίγγανος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για παράβαση του Ν.1882/90 (παραβίαση της προθεσμίας καταβολής, των χρεών προς το Δημόσιο).






























