Τα τέλη καθαριότητας και κοινόχρηστων χώρων στην Οικονομική Επιτροπή

Με 22 θέματα ημερήσιας διάταξης, μεταξύ των οποίων ο καθορισμός τελών καθαριότητας, φωτισμού κοινόχρηστων και ηλεκτροδοτούμενων χώρων για το έτος 2015, συνεδριάζει μεθαύριο Τετάρτη 5 Νοεμβρίου, στη 1 το μεσημέρι, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου.
Στη συνεδρίαση πρόκειται να γίνει εναρμόνιση του σχεδίου προϋπολογισμού του Δήμου Βόλου για το οικονομικό έτος 2015, σύμφωνα με τις οδηγίες του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των Ο.Τ.Α., ενώ θα ληφθεί απόφαση για την έγκριση της διαδικασίας επίδοσης κατασχετηρίων εγγράφων εις χείρας τρίτων.
Η Οικονομική Επιτροπή θα κάνει καθορισμό τελών καθαριότητας και φωτισμού, τελών χρήσης κοινοχρήστων χώρων, δημοτικού φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων, τελών διαφήμισης και δικαιώματος βοσκής για το έτος 2015.
Επίσης, θα αποφασίσει τη διατήρηση σε ισχύ των αποφάσεων επιβολής φόρων και τελών των Δημοτικών Συμβουλίων των τέως Δήμων Πορταριάς, Αγχιάλου και Αγριάς και θα γίνει κατάρτιση όρων διεξαγωγής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δημοτικού κτιρίου στο παραλιακό πάρκο Αναύρου.

Την ερχόμενη Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, στη 1 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Βόλου, συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, που θα εξετάσει ζητήματα προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστημάτων, χορηγήσεις αδειών μουσικών οργάνων, αφαίρεση αδειών λειτουργίας μουσικών οργάνων, καθώς και ανακλήσεις αδειών λειτουργίας καταστημάτων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.