Τι θα ξημερώσει τη Δευτέρα για το Βόλο;

Αποφασισμένος για όλα ο Μπέος

Το αλαλούμ που έχει δημιουργηθεί από τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας για το κυκλοφοριακό, φαίνεται ότι από το πρωί της Δευτέρας θα έχει και συνέχεια με τον Δήμαρχο Βόλου να είναι αποφασισμένος ν’ ανέβει στα…κάγκελα.

Ο Δήμαρχος, φέρεται αποφασισμένος να συνεχίσει και να αποτελειώσει το έργο που ξεκίνησε με τις εσοχές στις οδούς Δημητριάδος και Ιάσονος, θεωρώντας ότι είναι νόμιμος με την απόφαση του δημοτικού
συμβουλίου, που έχει παρθεί και έχει σταλεί προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας κ. Τόλια, ο οποίος την Πέμπτη αποφάσισε να απαγορεύσει τη συνέχιση των έργων, την στιγμή που δεν έχει εγκριθεί η μελέτη από την Περιφερειακή Ενότητα, η οποία δηλώνει όμως αναρμόδια, όπως και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση.
Ο κ. Τόλιας, είναι απόλυτα νόμιμος με την απόφαση που πάρθηκε, ύστερα και από την συγκατάθεση της Εισαγγελίας Βόλου.

Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες, ο Δήμαρχος Βόλου, με δημοτικούς συμβούλους και πολίτες, το πρωί της Δευτέρας θα είναι παρών στο χώρο των έργων, αποφασισμένοι να προχωρήσουν και να τελειώσουν τις εσοχές.
Σίγουρο θεωρείται ότι μια τέτοια εξέλιξη που θα θέσει σε διχασμό τους Βολιώτες και ασφαλώς θα γίνει πρώτο θέμα στη χώρα.

Ο κ. Μπέος θα πρέπει να σκεφτεί πολύ καλά πριν επιβάλλει την άποψή του, όταν έχουν δημιουργηθεί θέματα νομιμότητας των πράξεων του.

Γ. Καρεκλίδης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.