43χρονος «καβάτζωνε» χασίς σε κτήμα στην Αγριά

Τον παρακολουθούσαν αστυνομικοί και τον συνέλαβαν μπροστά στα τρία παιδιά του

Έναν 43χρονο Αλβανό, που δεν έχει απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές, συνέλαβαν σήμερα το πρωί, μετά από παρακολούθηση αρκετών ημερών, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου. Στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα χασίς 13,5 κιλών, που είχε κρυμμένο σε κτήμα στην περιοχή Ανεμούτσα, πάνω από την Αγριά.
Ο αλλοδαπός συνελήφθη σήμερα στο σπίτι του, στην Αγριά, μπροστά στη γυναίκα και τα τρία ανήλικα παιδιά του, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσό 25.000 € περίπου. Αύριο Τρίτη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση, που είναι κακούργημα.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων με σκοπό την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, συνελήφθη, σήμερα το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 43χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, σε χώρο απόκρυψης (καβάτζα) σε αγροτική περιοχή καθώς και στο σπίτι του 43χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 13)συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 13,479 κιλών, το χρηματικό ποσό των 24.780 € και ένα κινητό τηλέφωνο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο αλλοδαπός δράστης «καβάντζωνε» τα ναρκωτικά σε κτήμα που είχε στο βουνό της περιοχής Ανεμούτσα, τα οποία έβαζε σε μια μεγάλη γλάστρα, την οποία έκρυβε κάτω από πυκνή βλάστηση.
Οι αστυνομικοί είχαν την πληροφορία ότι διακινεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και τον παρακολουθούσαν για μέρες, ώστε να εντοπίσουν πιθανό συνεργό του, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε και σήμερα το πρωί τον συνέλαβαν στο σπίτι που διαμένει στην Αγριά, μπροστά στη σύζυγο και τα τρία ανήλικα παιδιά του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.