Άλλα πέντε θετικά κρούσματα στον κορωνοϊό στη Μαγνησία

Σύμφωνα με το Συντονιστικό Κέντρο Covid 19 της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Πέντε ακόμη θετικά κρούσματα στον κορωνοϊό εντοπίστηκαν στο Ν. Μαγνησίας, σύμφωνα με το Συντονιστικό Κέντρο Covid 19 της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που σήμερα ανακοίνωσε έξι νέα κρούσματα, μαζί με το ένα ακόμη που είχε ανακοινωθεί απ΄τα ΜΜΕ από χθες αφότου είχε εκδοθεί η ανακοίνωση της Περιφέρειας.
Σύμφωνα στην επίσημη ενημέρωση, στην περιοχή του Βόλου καταγράφηκαν 6 νέα κρούσματα Covid 19. 1 κρούσμα υπηρετεί σε στρατόπεδο της ευρύτερης περιοχής, άλλο 1 κρούσμα αφορά άτομο που επέστρεψε από παραθερισμό στη Χαλκιδική, 1 ακόμη με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη που επισκέφθηκε την ευρύτερη περιοχή για παραθερισμό και παρουσίασε συμπτώματα ενώ τέλος 3 κρούσματα αποτελούν στενές επαφές κρούσματος (4/8/2020).

Στη Λάρισα
Στην περιοχή της Λάρισας καταγράφηκαν 4 νέα κρούσματα Covid 19. Τα 2 νέα κρούσματα προέρχονται από την ίδια περιοχή της Λάρισας όπου έχουν επιβεβαιωθεί άλλα 8 κρούσματα τις προηγούμενες ημέρες, το 1 αφορά φοιτητή Ιατρικής ο οποίος είχε επαφή με άλλο κρούσμα από γνωστή συρροή κρουσμάτων σε Νοσοκομείο της Λάρισας ενώ τέλος καταγράφηκε 1 ακόμη το οποίο αποτελεί στενή επαφή με άλλο κρούσμα (5.8.2020).

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω ειδικής συντονιστικής ομάδας που συστήθηκε για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες, μέσα από τις ιχνηλατήσεις του ΕΟΔΥ και τα μοριακά τεστ. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.