Ανερχόμενη δυναμική της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών στις εκλογές της ΕΛΜΕ

Οι εκλογές της ΕΛΜΕ Μαγνησίας ανέδειξαν την ανερχόμενη δυναμική της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών, τη δύναμη των εκπαιδευτικών και τη βαθιά ανάγκη για την ύπαρξη ενός σωματείου διεκδικητικού, ζωντανού και ανεξάρτητου από τα κυβερνητικά προστάγματα, αναφέρεται σε ευχαριστήρια ανακοίνωση της παράταξης της ΕΛΜΕ Μαγνησίας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που άκουσαν τις θέσεις μας, συζήτησαν και μας στήριξαν και υπερδιπλασιάζοντας τις ψήφους σε σχέση με τις αρχαιρεσίες του 2022, συνέβαλαν στην αύξηση της εκπροσώπησης της ΑΣΕ Μαγνησίας στην ΟΛΜΕ σε δύο αντιπροσώπους από έναν, ανέβασαν το ποσοστό στην ΕΛΜΕ στο 22.26%, υπερδιπλασίασαν τους αντιπροσώπους στο Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ.
Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, έχουμε ανάγκη ένα Πρωτοβάθμιο Σωματείο και μία Ομοσπονδία που θα συγκρούονται με την κυβερνητική πολιτική, θα αναδεικνύουν την ουσία των αλλαγών στην εκπαίδευση, θα είναι στήριγμα των εκπαιδευτικών σε κάθε πρόβλημα, μικρό και μεγάλο, δε θα λυγίζουν μπροστά στην καταστολή και τις αποφάσεις των δικαστηρίων. Απάντηση στον κυβερνητικό – εργοδοτικό συνδικαλισμό είναι η ενεργή συμμετοχή στη ζωή του σωματείου τονίζει η ΑΣΕ.
Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών υπόσχεται ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της το Σωματείο και η Ομοσπονδία να είναι Σωματείο και Ομοσπονδία των Εκπαιδευτικών και όχι του Υπουργείου και της Κυβέρνησης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.