Από ανακοπή έφυγε από τη ζωή 58χρονη στη Νέα Δημητριάδα

Έμενε μόνη πάνω από το πάρκο όπου κατέρρευσε...

Ηλικίας 58 χρονών ήταν η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή αργά σήμερα το μεσημέρι σε πάρκο στην οδό Θερμοπυλών, στη συνοικία Ν. Δημητριάδας.

Η γυναίκα εντοπίστηκε από περίοικους, ενώ βρισκόταν στο πάρκο να ζαλίζεται, να καταρρέει και να πέφτει στο έδαφος και όταν διαπίστωσαν ότι η γυναίκα δεν συνερχόταν, ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, χωρίς σφυγμό και αισθήσεις, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Η άτυχη γυναίκα δεν είχε κάποιο έγγραφο πιστοποίησης της ταυτότητάς της και έγινε μεγάλη κινητοποίηση για να εντοπιστεί συγγενικό της πρόσωπο.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, η γυναίκα είναι ηλικίας 58 χρονών, έμενε μόνη στην οδό τέρμα Θερμοπυλών και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, καρδιολογικής φύσεως.
Η Αστυνομία εντόπισε, σύμφωνα με πληροφορίες τον αδελφό της, που την αναγνώρισε και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ο αδελφός της θανούσης, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζει το ενδεχόμενο υπογραφής του πιστοποιητικού θανάτου, από ιδιώτη γιατρό, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.