Χρ. Μπουκώρος: Το ΤΑΙΠΕΔ οφείλει να δώσει εξηγήσεις για το θέμα του ΟΛΒ

Απαντά ο Βουλευτής που τονίζει πως δεν έχει καμία εμπλοκή και αρμοδιότητα στο θέμα

Δεν θέλησε να εμπλακεί στο θέμα της παραίτησης της Βίκυς Μήτρου από την θέση της προέδρου του ΟΛΒ και τα όσα κατάγγειλε, ο Βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Χρήστος Μπουκώρος, αν και είναι ένα θέμα που αφορά στη ΝΔ, στα πρόσωπά της σε τοπικό επίπεδο αλλά και στη διαχείριση ενός μεγάλου οργανισμού όπως ο ΟΛΒ.

Ο κ. Μπουκώρος μιλώντας στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Γιώργο Καρεκλίδη σημείωσε πως δεν έχει κάποια εμπλοκή και καμία αρμοδιότητα επί του θέματος. Σχολίασε όμως πως το σημείο κλειδί είναι για ποιο λόγο ζητήθηκε η παραίτηση του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΛΒ κι αυτή η παραίτηση έπειτα αναιρέθηκε.

“Δεν μπορέσαμε να κατανοήσουμε σε βάθος γιατί ζητήθηκε η παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου και γιατί ανακλήθηκε. Εκεί νομίζω ότι είναι το λεπτό σημείο, που θα χρειαστεί να μας δώσουν εξηγήσεις”, είπε χαρακτηριστικά και για το ΤΑΙΠΕΔ ανέφερε ότι “ Το ΤΑΙΠΕΔ πρέπει να δώσει εξηγήσεις. Εάν θεωρεί ότι δεν έγινε και κάτι σημαντικό, ας μην δώσει εξηγήσεις, εάν θεωρεί ότι αυτή η αναστάτωση που δημιουργήθηκε στον ΟΛΒ το αγγίζει, πρέπει να δώσει εξηγήσεις”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.