Χρ. Τριαντόπουλος: «Αέρας νίκης της Νέας Δημοκρατίας και από τη Νέα Αγχίαλο»

Την Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό κατά την περίοδο 2021-2023, πραγματοποίησε ανοικτή εκδήλωση στην παραλία της Νέας Αγχιάλου, στην οποία και έδωσαν το παρών πολλοί φίλοι και υποστηρικτές της παράταξης, όπως άλλωστε ήταν μεγάλη και η στήριξη της περιοχής στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του Μαΐου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι τοπικών παραγωγικών και πολιτιστικών φορέων, καθώς και στελέχη της παράταξης, αλλά και αρκετοί κάτοικοι της Νέας Αγχιάλου και της ευρύτερης περιοχής.

 

Ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, ΄όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, που εξε΄δωσε “αρχικά, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη στήριξη και τη σημαντική ενίσχυση που έδωσαν στη Νέα Δημοκρατία, μίας και η παράταξη στη Δημοτική Ενότητας της Νέας Αγχιάλου έλαβε το ιστορικά υψηλό ποσοστό του 56,08% (με 2.089 ψήφους). Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό για τη Νέα Δημοκρατία το οποίο, αφενός, δεν έχει επιτευχθεί στην περιοχή και, αφετέρου, είναι το υψηλότερο σε όλη τη Μαγνησία – εξαιρώντας την Ανάβρα (65,69% με 270 ψήφους) που ήταν κοινότητα και όχι δήμος.

Με αφορμή, λοιπόν, την εκδήλωση στη Νέα Αγχίαλο, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος δήλωσε πως «οι πολίτες της Μαγνησίας και της Νέας Αγχιάλου με τη μεγάλη τους στήριξη στις εκλογές του Μαΐου αναγνώρισαν το έργο που έχει γίνει μέχρι τώρα και επιβεβαίωσαν την ασκούμενη πολιτική της πρώτης τετραετίας της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ένα έργο με απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα σε κάθε γωνιά της Ελλάδα μας και, φυσικά, και στη Μαγνησία, που βρέθηκε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Μία κυβερνητική πολιτική εθνική, πατριωτική, ευρωπαϊκή, μεταρρυθμιστική και αυθεντικά λαϊκή. Και αυτή η αναγνώριση, αυτή η επιβράβευση, ήρθε από την κοινωνία. Από τον πυρήνα και τον κόσμο της παράταξης που διαχρονικά και σταθερά στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία. Αλλά και από φίλες και φίλους με άλλες πολιτικές αναφορές τα προηγούμενα χρόνια. Νέους φίλους που ήρθαν κοντά στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και όλοι μαζί έδωσαν μία ισχυρή εντολή. Έδωσαν μία νίκη ημιτελή. Μία νίκη που θα ολοκληρωθεί το βράδυ της 25ης Ιουνίου. Το βράδυ της κρισιμότερης εκλογικής αναμέτρησης. Το βράδυ που ψηφίζουμε για Κυβέρνηση και Πρωθυπουργό, και όχι για αντιπολίτευση. Είναι το βράδυ που επιλέγουμε την Κυβέρνηση, μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση, που θα μπορέσει να συνεχίσει, ακόμα πιο τολμηρά, τις αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος. Που θα καταφέρει να χτίσει πάνω σε όλα όσα έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα και να προχωρήσουμε μπροστά και σταθερά. Και όλα αυτά τα έχουμε πετύχει μαζί. Και πετύχαμε αρκετά. Και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε και την επόμενη τετραετία. Δυναμικά θα συνεχίσουμε όλοι μαζί, με έργο και όραμα για τη Μαγνησία. Η μεγάλη στήριξη των κατοίκων της Νέας Αγχιάλου, των υποστηρικτών, αλλά και των φίλων της παράταξης, δίνει αέρα εκλογικής νίκης στη Νέα Δημοκρατία. Μία ιστορικά μεγάλη στήριξη από την περιοχή της Νέας Αγχιάλου προς τη Νέα Δημοκρατία που θα αποτυπωθεί και στις κάλπες της 25ης Ιουνίου. Όλοι μαζί συνεχίζουμε για τη νέα εκλογική νίκη»”.

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.