Διαδικτυακό σεμινάριο στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για την κατοχύρωση και αξιοποίηση των ερευνητικών αποτελεσμάτων

Διαδικτυακό σεμινάριο για την κατοχύρωση και την αξιοποίηση των ερευνητικών αποτελεσμάτων διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και ο Πρύτανης κ. Ζήσης Μαμούρης τη Δευτέρα 1η Μαρτίου στις 10 το πρωί.
Η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος μεταδιδακτορικών υποτροφιών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με Δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση των μεταδιδακτόρων, αλλά και ολόκληρης της Ακαδημαϊκής κοινότητας σε θέματα που αφορούν:
• Την κατοχύρωση των Δικαιωμάτων Διανοητικής Ιδιοκτησίας(ΔΔΙ), τους δικαιούχους των ΔΔΙ, τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται πριν την δημοσίευση των ερευνητικών αποτελεσμάτων για την διασφάλιση των ΔΔΙ.
• Τις δυνατότητες εκμετάλλευσης των αποτελεσμάτων της Έρευνας: με την ίδρυση εταιρίας τεχνοβλαστού “Spin–off”, με την διαδικασία του licensing, ως μυστική τεχνογνωσία “secret-knowhow”
• Τον Κανονισμό Διαχείρισης Δικαιωμάτων Διανοητικής Ιδιοκτησίας ΕΛΚΕ/ΠΘ Το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα γίνει μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams.
Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στο σεμινάριο θα πρέπει να συμπληρώσουν τα
στοιχεία τους στο ακόλουθο link το αργότερο έως τις 26/02/2021 και ώρα
12:30 μ.μ.
https://ee.uth.gr/el/content/seminario-gia-tin-katohyrosi-axiopoiisi-er…
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί με live streaming μέσω της ιστοσελίδας live.uth.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.