Δημοτικό Συμβούλιο: Προς έγκριση τα έργα βιώσιμης αστικής ανάπτυξης

Το τελικό σχέδιο του “Επιχειρησιακού Σχεδιασμού του Δήμου Βόλου για τη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη”, προς το ΠΕΠ Θεσσαλίας στο πλαίσιο των Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (ΟΧΕ) του ΕΣΠΑ 2014-2020, θα εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, που συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, στις 2 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Βόλου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα λάβει απόφαση καθορισμού ειδικοτήτων προσωπικού για την αντιμετώπιση εποχιακών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών για το έτος 2017 με κάλυψη της δαπάνης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους και απόφαση περί πρόσληψης προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης με τίτλο «Λειτουργία Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας στο Δήμο Βόλου», λόγω παραίτησης υφιστάμενου προσωπικού.

Ακόμη, θα ληφθεί απόφαση διενέργειας διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής (ΒΥΣ) στα πλαίσια του “ΕΠ Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α.) της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Μαγνησίας/Σποράδων, συνολικού προϋπολογισμού 1.065.101,20 € με Φ.Π.Α.” και θα εγκριθεί η διενέργεια και εκκίνηση ανοικτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού προμήθειας πλαστικών σάκων απορριμμάτων του Δήμου Βόλου, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 105.090 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Τέλος, θα ληφθεί απόφαση εκκίνησης διαγωνισμού για τη λειτουργία της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης έτους 2018 και θα εγκριθεί ο Κανονισμός λειτουργίας της Στέγης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.