Δύο ΟΝΝΕΔίτες για τον Δήμο Βόλου

Οι δύο ΟΝΝΕΔίτες, Χριστόφορος Ιγγλέσης (αριστερά) και Θανάσης Τακμάκης (δεξιά) με τον πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας Χρήστο Χρόνη.
Καλή επιτυχία στα μέλη της εύχεται με ανακοίνωσή της η τοπική οργάνωση Βόλου

Τις ευχές της σε δύο μέλη της οργάνωσης που θα δώσουν τον αγώνα τους στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές δίνει με ανακοίνωσή της η ΟΝΝΕΔ Βόλου. Όπως έγινε γνωστό, οι Χριστόφορος Ιγγλέσης και Θανάσης Τακμάκης θα είναι υποψήφιοι με τον συνδυασμό της υποψήφιας Δημάρχου Βόλου Νάνσυς Καπούλα, δίνοντας ένα πρώτο στίγμα για την συμμετοχή των νέων ανθρώπων στα αυτοδιοικητικά πράγματα, ενώ η συνέχεια αναμένεται να δοθεί στην ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της κας Καπούλα, την προσεχή Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στο Volos Palace.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Καθημερινά σε όλες τις άκρες της χώρας γίνονται μία -μια γνωστές οι νέες «γαλάζιες» υποψηφιότητες δίνοντας το πολυαναμενόμενο και επιτακτικής ανάγκης στίγμα ανανέωσης στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Ευτυχώς, για το μέλλον της χώρας μας ολοένα και περισσότεροι νέοι λένε όχι στην «αδράνεια» και στην αποστασιοποίηση και αφήνουν πίσω τους την διαβρωμένη από την αναξιοπιστία , το ψέμα , την υποκρισία και την αναξιοκρατία εποχή και αποφασίζουν να ασχοληθούν με την πολιτική από διάφορα μετερίζια είτε βουλευτικά είτε αυτοδιοικητικά.

Είναι νέοι άνθρωποι γεμάτη όρεξη για προσφορά και συμμετοχή που δεν επαιτούν για ευκαιριακές λύσεις, αλλά κάνουν σταθερά βήματα στοχεύοντας σε ένα καλύτερο αύριο και στην ανοικοδόμηση μιας νέας Ελλάδας σε ισχυρά , δημοκρατικά και «καθαρά» θεμέλια.

Άνθρωποι που ξυπνούν νωρίς , εργάζονται πολύ και είναι έτοιμοι να παλέψουν για το μέλλον αυτού του τόπου.
Μια ζωντανή απόδειξη της πανελλαδικής ανανέωσης στο πολιτικό σκηνικό είναι και δύο υποψηφιότητες για τις οποίες είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι καθώς προέρχονται και από την δική μας «οικογένεια» ,την οργάνωση της ΟΝΝΕΔ ΒΟΛΟΥ.
Πριν λίγες ημέρες ο Πρόεδρος μας Ιγγλέσης Χριστόφορος και ο Αντιπρόεδρος μας Τακμάκης Θανάσης «κλείδωσαν» την υποψηφιότητα τους ως Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με την υποψήφια για το Δήμο Βόλου, Νάνσυ Καπούλα.
Χριστόφορε και Θανάση καλή επιτυχία!