ΕΙΝΚΥΜ: Απόλυτα δικαιολογημένη η αγανάκτηση του Διευθυντή του ΤΕΠ Ηλία Καραμέτου

Για απόλυτα δικαιολογημένη έκφραση αγανάκτησης του διευθυντή του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών Ηλία Καραμέτου, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Μαγνησίας. Με αφορμή τη διαδικτυακή ανάρτηση του κ. Καραμέτου στην οποία γνωστοποιεί το “εντέλεσθαι” που έλαβε από την διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος για να καλύψει τις εφημεριακές ανάγκες στα ΤΕΠ, η διοίκηση της ΕΙΝΚΥΜ κάνει λόγο για την τραγική υποστελέχωση του νοσοκομείου Βόλου σε ιατρικό προσωπικό, εγκαλώντας την διοίκηση του Νοσοκομείου για την “επικοινωνιακή καταιγίδα” στην οποία έχει προχωρήσει το τελευταίο διάστημα. Επίσης ενημερώνει ότι θα προχωρήσει την Παρασκευή στις 12μ. σε συνέντευξη Τύπου για να παρουσιάσει τα στοιχεία που αποδεικνύουν τη ζοφερή, όπως την χαρακτηρίζει, πραγματικότητα στο νοσηλευτικό ίδρυμα.
Όπως αναφέρει η ΕΙΝΚΥΜ στην ανακοίνωσή της:

Με αιτία τις χρόνιες παθογένειες του ΕΣΥ με κυρίαρχη την τραγική υποστελέχωση σε Ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Βόλου και αφορμή τη σημερινή απόλυτα δικαιολογημένη έκφραση αγανάκτησης του Διευθυντή του ΤΕΠ, συναδέλφου Καραμέτου Ηλία, δηλώνουμε απερίφραστα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι τα συγκεκριμένα προβλήματα έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να ναρκοθετούν την όσο το δυνατό υψηλότερη παροχή υπηρεσιών Υγείας στους πολίτες της Μαγνησίας. Ταυτόχρονα δηλώνουμε την απερίφραστη στήριξή μας στις απόλυτα δικαιολογημένες αιτιάσεις του συναδέλφου και παραμένουμε στο πλευρό του.
Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε δέκτες μιας πολύ χαμηλού επιπέδου και προκλητικής από την πλευρά της Διοίκησης του Νοσοκομείου «επικοινωνιακής καταιγίδας». Συγκεκριμένα στην αρχή κάθε μήνα δημοσιεύεται στον τοπικό τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό, ο «απολογισμός πεπραγμένων» του Νοσοκομείου για τον περασμένο μήνα. Η συγκεκριμένη ενέργεια πέραν από τους προφανείς επικοινωνιακούς χαρακτήρες το μόνο που επιδιώκει είναι να ρίχνει στάχτη στα μάτια του κόσμου αποκρύπτοντας την πραγματική αλήθεια για την τραγική κατάσταση λειτουργείας του Νοσοκομείου το οποίο εξακολουθεί να λειτουργεί σε πολύ αξιοπρεπή και ασφαλή επίπεδα μόνο λόγω του υπερβάλλοντος ζήλου των εργαζομένων σε αυτό και τη βαθιά συναίσθηση του καθήκοντος τους και της αποστολής τους. Δυστυχώς όμως όσο και να θέλουμε να υπερβάλλουμε τους εαυτούς μας η ανθρώπινη φύση μας επιβάλλει συγκεκριμένα όρια αντοχής.
Σε συνέχεια των παραπάνω διοργανώνουμε αύριο 18/11/2022 και ώρα 12 το μεσημέρι, συνέντευξη τύπου στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, όπου θα αναδειχθεί για πολλοστή φορά με ατράνταχτα και αδιάσειστα στοιχεία η ζοφερή πραγματικότητα της καθημερινότητας και του έργου του λειτουργήματος του ιατρού στο Νοσοκομείο Βόλου.
Ο Πρόεδρος Νικόλαος Χαυτούρας Ο Γραμματέας Γεώργιος Π. Ρήγας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.