Έκκληση περισυλλογής σκύλου στην Αγριά

Ίσως το άφησε ο ιδιοκτήτης του

Τρομοκρατημένοι φαίνεται ότι είναι κάτοικοι στην Αγριά, στην περιοχή κοντά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, από τη εμφάνιση ενός σκύλου ράτσας Κάνγκαλ, το οποίο φαίνεται πως έχει αφεθεί στην μοίρα του από τον ιδιοκτήτη του και όντας πλέον αδέσποτο επιτίθεται σε άλλα σκυλιά και ιδιοκτήτες τους.
Κάτοικος της Αγριάς, που δέχτηκε επίθεση τόσο η ίδια όσο και ο σκύλος της από το συγκεκριμένο αδέσποτο, δημοσιοποίησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα γεγονότα που βίωσε και ζητά την συνδρομή του Δήμου Βόλου, στον οποίο και απευθύνθηκε για την περισυλλογή του σκύλου, με το ειδικό συνεργείο να κάνει ακόμη προσπάθειες για να το πιάσει. Όπως αναφέρει η κάτοικος της περιοχής «την τελευταία εβδομάδα επιτέθηκε σε εμένα και τον σκύλο μου τρεις φορές.. την μια μάλιστα τον άρπαξε από το λαιμό χωρίς ευτυχώς να του κάνει μεγάλη ζημιά.. Πρόκειται για σκυλί πολύ δυνατό και ιδιαίτερης ράτσας με κομμένα αυτιά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι απλά αδέσποτο. Ή από κάποιον έφυγε ή κάποιος ανίδεος τον παράτησε. Κάνω έκκληση αν κάποιος γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη του διότι θα υπάρξει σοβαρό ατύχημα σύντομα.
Για να έκανε επίθεση σε σκύλο πολύ γρήγορα θα κάνει και σε άνθρωπο και υπενθυμίζω ότι βρίσκεται στη περιοχή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγριάς, που υπάρχουν τόσα μικρά παιδάκια. Δεν γίνεται να φοβόμαστε να βγούμε έξω από το σπίτι μας.. Εννοείται έχει γίνει καταγγελία στο Δήμο και κάνουν προσπάθειες περισυλλογής του ακόμα.. Επίσης κάποια στιγμή εμφανίστηκε κάποιος που το μάζεψε αλλά ο σκύλος ξαναεμφανίστηκε μετά από 2-3 ημέρες.. Ελπίζω όμως να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του και να το μαζέψει άμεσα πριν να είναι πολύ αργά για κάποιο άτομο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.