Έκοψαν τη βασιλόπιτα στην «Πρόταση Ζωής»- Δράσεις του Κέντρου και ενδεχόμενη μετεγκατάσταση

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Οι ανακοινώσεις για τη νέα χρονιά

Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής» η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας για τη νέα χρονιά, παρουσία των εργαζομένων, των μελών του Δ.Σ., των εταίρων, βουλευτών  και εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης.

 

Ο πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Ευθύμιος Ζιγγιρίδης, στο καλωσόρισμά του, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που παρέχει η «Πρόταση Ζωής» στην πόλη του Βόλου και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους και τα μέλη του Δ.Σ. για την καλή συνεργασία που υπάρχει, καθώς και τους εταίρους που στέκονται αρωγοί στις δράσεις του Κέντρου Πρόληψης. Ακολούθως, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την υλοποίηση επικείμενης δράσης με τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου, τον Δήμο Αλμυρού και τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πιθανή μετεγκατάσταση της «Πρότασης Ζωής» σε κτίριο ιδιοκτησίας του Νοσοκομείου Βόλου, ευχαριστώντας, παράλληλα, για την παρουσία τους, τους κ.κ. Ιωάννη Ντόκο, Διοικητή και Σταύρο Μπαμπούνη, Υποδιοικητή του Νοσοκομείου Βόλου «Αχιλλοπουλείου».

Στη συνέχεια, έκοψε τις βασιλόπιτες με τον κ. Γεώργιο Αθανασάκη να κερδίζει το πρώτο φλουρί, ενώ το δεύτερο, κέρδισε το στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης, κ. Μαρία-Αγγελική Μυλωνάκη, Ψυχολόγος του Κέντρου Πρόληψης.

Με την παρουσία τους τίμησαν την κοπή της βασιλόπιτας τα μέλη-εταίροι της «Πρότασης Ζωής»: ο π. Σεβαστιανός Ζερβός, Α’ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. – εκπρόσωπος Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, ο κ. Ιωάννης Διαμαντής, Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ. με τον αναπληρωτή του, κ. Γεώργιο Αθανασάκη– εκπρόσωποι του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, κ.Χρήστος Στρατηγόπουλος, ο κ. Αντώνιος Καρζής με τον αναπληρωτή του, κ. Ευάγγελο Παππά – εκπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, κ. Χρήστος Βενέτης, ο πρόεδρος της Ενώσεως Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Α/βάθμιας & Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Αντώνιος Μπέκος με τις εκπροσώπους κ.κ. Μωραϊτου Ασημίνα Γεν. Γραμματέα και Διαλεκτού Πέλλα Οργαν. Γραμματέα, ο κ. Δημήτριος Παλληκάρης, εκπρόσωπος του Δήμου Ρήγα Φεραίου, ο κ. Απόστολος Σουλδάτος, εκπρόσωπος του Αναπτυξιακού Οργανισμού τοπικής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας Α.Ε. «Αναπτυξιακή Πηλίου Α.Ε.», η κ. Ευαγγελία Καρακίτσιου, εκπρόσωπος-μέλος του Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας ο Δήμαρχος Αλμυρού, κ. Ευάγγελος Χατζηκυριάκος, ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ της Περιφέρειας Θεσσαλίας, κ. Γεώργιος Κίτσιος, Αντιπεριφερειάρχης.

Την κοπή της βασιλόπιτας της «Πρότασης Ζωής» τίμησαν, επίσης, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, κ. Δωροθέα Κολυδρίνη, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, η Υφυπουργός Παιδείας, κ. Ζέττα Μακρή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, κ. Χρήστος Μπουκώρος, οι βουλευτές της ΝΔ κ.κ. Αθανάσιος Λιούπης, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, ο βουλευτής του Σύριζα, κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, η κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη πρώην Υφυπουργός και ο κ. Ανυφαντής Κωνσταντίνος, λογιστής του Κέντρου Πρόληψης.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.