Με γνώμονα την ανάγκη λήψης προσωρινών μέτρων ρύθμισης της κυκλοφορίας στην Ε.Ο. Βόλου – Ζαγοράς (Κάτω Κλάδος), τις ημέρες Δευτέρα έως και Σάββατο κατά τις ώρες 15:00 – 23:00 και κάθε Κυριακή και επίσημη Αργία, κατά τις ώρες 09:00 – 24:00, κατά το χρονικό διάστημα από 04-06-2024 έως 17-09-2024 καθώς και τελευταία Παρασκευοσαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου, με απόφαση του αστυνομικού διευθυντή Μαγνησίας Γ. Ντιζέ, θα γίνουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Τις ημέρες Δευτέρα έως και Σάββατο, και κατά τις ώρες 15:00-23:00, όταν παρατηρείται μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση, οι φωτεινοί σηματοδότες στη διασταύρωση των οδών:
(1) Δημοκρατίας – Αποστόλου Λάμπη (Ε.Ψ.Α.)
(2) 28ης Οκτωβρίου – Περικλέους Γεωργιάδη
(3) Ρήγα Φεραίου – Περικλέους Γεωργιάδη να είναι εκτός λειτουργίας (κίτρινο αναλάμπον φως), με ταυτόχρονα αποκλεισμό της οδού Απόστολου Λάμπη στο ύψος της Ανώνυμης οδού (παράλληλη οδός μεταξύ των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Δημοκρατίας).
Στην διασταύρωση (1) η κυκλοφορία των οχημάτων από Σουτραλί θα διεξάγεται μέσω της Ανώνυμης οδού, δεξιά στην οδό Πηλίου, δεξιά στην οδό Δημοκρατίας και αριστερά στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.
Στις (2) και (3) διασταυρώσεις θα διεξάγεται σύμφωνα με τις ρυθμιστικές πινακίδες που υφίστανται.
Επίσης, κάθε Κυριακή και επίσημη αργία κατά τις ώρες 09:00-24:00, όταν παρατηρείται μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση, οι φωτεινοί σηματοδότες στις διασταυρώσεις των οδών:
(1) 28ης Οκτωβρίου – Περικλέους Γεωργιάδη,
(2) Ρήγα Φεραίου – Περικλέους Γεωργιάδη,
(3) Δημοκρατίας – Αποστόλου Λάμπη (Ε.Ψ.Α.), στην Αγριά και
(4) στη διασταύρωση Πλατανιδίων, να είναι εκτός λειτουργίας (κίτρινο αναλάμπον φως).
Με άλλη απόφαση του αστυνομικού διευθυντή, θα γίνει προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας της οδού Π. Μελά 43-45, μεταξύ των οδών 28ης Οκτωβρίου και Ερμού, αύριο Τετάρτη 05-06-2024 και ώρες 17.30 έως 21.30, λόγω διοργάνωσης εκπαιδευτικού σεμιναρίου.
Η κυκλοφορία θα διεξάγεται θα γίνεται από παρακείμενες οδούς.































