Επίσκεψη εκπροσώπων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου στο ΚΔΑΠμεΑ Νέας Ιωνίας

«Στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικών δραστηριοτήτων του ΚΔΑΠμεΑ Νέας Ιωνίας με θέμα “Αγαπώ – φροντίζω το περιβάλλον” εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Σώματος Βόλου επισκέφθηκαν το χώρο μας και συζητήσαμε όλοι μαζί για το περιβάλλον και την προστασία του από πυρκαγιές», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που υπογράφει η συντονίστρια ΚΔΑΠμεΑ Νέας Ιωνίας Βόλου Ουρανία Μαυροϊορδανίδου. Όπως τονίζεται, «τα παιδιά έμαθαν για τη σημασία ανάπτυξης περιβαλλοντικής συνείδησης και για το πόσο σημαντικό είναι να προσπαθούμε κάθε μέρα να γίνουμε καλύτεροι στο να προστατεύουμε τα δάση, αλλά και κάθε μικρό «πράσινο» χώρο που διαθέτει η πόλη μας. Οι πυροσβέστες μίλησαν για το επάγγελμά τους και ενημέρωσαν τα παιδιά για την συμβολή τους στην διατήρηση της καλής υγείας του περιβάλλοντος, αλλά και συζήτησαν μαζί τους για την ευθύνη όλων μας να νοιαζόμαστε για τον πλανήτη. Τα παιδιά είδαν από κοντά το πυροσβεστικό όχημα, ενώ οι πυροσβέστες εξηγούσαν πως το χειρίζονται.
Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) Ν. Ιωνίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βόλου ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ε.Ε και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021-2027 και τελικό ανάδοχο την Ε.Ε.Τ.Α.Α.
Το ΚΔΑΠμεΑ Νέας Ιωνίας προσφέρει τμήματα δημιουργικής απασχόλησης σε άτομα με διαγνωσμένη αναπηρία. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24210 60802.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.