Επεισόδιο μεταξύ Μπέου και αδελφής νέου δημοτικού συμβούλου

Την έδιωξε από την ορκωμοσία του Λ. Κατσαλή που έγινε στο γραφείο δημάρχου

Πρωταγωνιστής ενός ακόμη επεισοδίου έγινε σήμερα το πρωί, στη διάρκεια της ορκωμοσίας του δημοτικού συμβούλου Λευτέρη Κατσαλή, ο σε αργία δήμαρχος Αχ. Μπέος, που με το «έτσι θέλω», έδιωξε από το γραφείο του δημάρχου, που έγινε η ορκωμοσία, την αδελφή του δημοτικού συμβούλου, που ορκίστηκε στη θέση του αποθανόντα Γιάννη Μολοχίδη.

Σε δήλωσή της αμέσως μετά το επεισόδιο, η Αγγελική Κατσαλή, που είναι και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας ανέφερε ότι πήγε στο Δημαρχείο για να παρακολουθήσει την ορκωμοσία του αδελφού της στο γραφείο δημάρχου «και ο κ. Μπέος με πέταξε έξω διότι δεν του άρεσε το ύφος μου…»!

Η ίδια είπε ότι του απάντησε ότι δεν έχει καμία θεσμική ιδιότητα να το κάνει αυτό, ενώ ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των δύο στο διάδρομο του Δημαρχείου, κατά την οποία, σύμφωνα με την κ. Κατσαλή, ο σε αργία δήμαρχος, δεν έδωσε καμία εξήγηση.
Σύμφωνα με την αδελφή του δημοτικού συμβούλου, ο εκτελών χρέη δημάρχου Θάνος Θεοδώρου, που όρκισε τον Λευτέρη Κατσαλή, δεν παρενέβη και ο Αχ. Μπέος της είπε εκ των υστέρων ότι δεν ήθελε ο κ. Θεοδώρου να παραβρεθεί, που όμως δεν μίλησε…

Η Αγγελική Κατσαλή χαρακτήρισε φασιστική τη συμπεριφορά του σε αργία δημάρχου και είπε ότι του έφερε ως παράδειγμα τα παιδιά του, που αν παραβρίσκονταν στην ορκωμοσία και δεν άρεσε το ύφος τους, αν θα έπρεπε να τα πετάξουν έξω από το γραφείο.

«Αντάξιος της θέσης Μολοχίδη»
Από την πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Κατσαλής, δήλωσε, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του ως δημοτικός σύμβουλος: «σύντροφε Γιάννη θα φανώ αντάξιος της θέσης που μου παραδίδεις και θα υπηρετήσω τις κοινές μας αξίες στο ακέραιο».
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δε χρειάζονται περισσότερα λόγια και οι πράξεις του θα δείξουν ότι οι συμπολίτες που τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, δεν έκαναν λάθος.

Παρόντες στην ορκωμοσία, αλλά εκτός γραφείου δημάρχου βρέθηκαν ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργ. Πατσιαντάς, με τον δημοτικό σύμβουλο Θωμά Κλημόπουλο και το μέλος της «Πλεύσης Ελευθερίας» Γιάννης Κάιρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.