ΕΠΖ: Μέρος της Πλ. Ρ. Φεραίου για Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο

Με σημαντικότερο θέμα τη λήψη απόφασης για την παραχώρηση μέρους της πλατείας Ρήγα Φεραίου για τη δημιουργία Χριστουγεννιάτικου Θεματικού Πάρκου, κατόπιν γνωμοδότησης του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Βόλου, συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη 17 Οκτωβρίου, στις 13.00 στο Δημαρχείο Βόλου, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.
Η επιτροπή θα λάβει αποφάσεις για διατηρήσεις ή απομακρύνσεις περιπτέρων στην πλατεία Αναύρου, στην οδό Γ. Καρτάλη – Κουντουριώτου και για μετατόπιση περιπτέρου στη Ν. Αγχίαλο, από τη θέση που καταλαμβάνει στη συμβολή των οδών Ελληνικής Αεροπορίας και Ελευθερίας στη Ν. Αγχίαλο σε θέση παράπλευρη επί της οδού Ελευθερίας.
Τέλος, θα ληφθεί απόφαση για κοπή πλατάνου στο πεζοδρόμιο της παραλιακής οδού στα Πλατανίδια.

Η Οικονομική
Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις 13.00 στο Δημαρχείο Βόλου θα συνεδριάσει η Οικονομική επιτροπή με 11 θέματα συζήτησης όπως εκθέσεις αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού για τα Β’ και Γ’ τρίμηνα του 2017, και η ανάληψη πολυετούς υποχρέωσης για την εκτέλεση της υπηρεσίας πιστοποίησης του Δήμου Βόλου κατά το πρότυπο ISO 9001: 2015 για τα έτη 2017-2018-2019.
Ακόμη, θα εγκριθούν α πρακτικά της πλειοδοτικής διαδικασίας για την εκμίσθωση δασών Αγ,. Λαυρεντίου και Μακρινίτσας και θα καταρτιστούν οι όροι διεξαγωγής δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος που βρίσκεται στο δημοτικό χώρο, γνωστό ως πλατεία “Παζαρούλι” της Τ.Κ. Κατωχωρίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.