Γιόρτασαν τον έρωτα οι ηλικιωμένοι του ΚΗΦΗ Αγριάς

Τη Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στο ΚΗΦΗ Αγριάς πραγματοποιήθηκε εκδήλωση – ομιλία με θέμα “η αγάπη και ο έρωτας για τα άτομα στην Τρίτη ηλικία”.
Η ημέρα αυτή γιορτάστηκε με ομιλία του πρώην Διευθυντή της ΑΣΠΑΙΤΕ Βόλου και νυν συγγραφέα και καθηγητή Παιδαγωγικής κ. Κωνσταντίνου Βαϊνά, αφήγηση ποιημάτων του συγγραφέα και ποιητή κ. Γιάννη Μακρόπουλου, παρέα με την συμμετοχή της χορωδίας του Πολιτιστικού και αθλητικού συλλόγου Αγίου Γεωργίου Βόλου με χοράρχη την κ. Αγγελική Κοντοπούλου και μέλη του ΚΑΠΗ Αγριάς σε μια πολύ όμορφη γιορτή που έδωσε μεγάλη χαρά και πολλά χαμόγελα σε όλους με τραγούδια και χορούς σε ρυθμούς τανγκό και βαλς μιας παλιάς εποχής.

Όπως τονίστηκε στην ομιλία του κ. Βαινά , ο έρωτας και συγκεκριμένα η αγάπη μεταξύ των δύο συζύγων δεν εξαφανίζεται για τα άτομα της τρίτης ηλικίας, απλώς περνά σε μια διαφορετική φάση από την οποία όμως βαθμιαία μπορεί να εκλείπει το σεξουαλικό στοιχείο, η αγάπη όπως με παραμένει!
Το ΚΗΦΗ είναι μία δομή συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ – ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ» με τίτλο «ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ (ΚΗΦΗ) ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.