Η Κοιν.Σ.Επ «Παγκόσμια Αγκαλιά» στηρίζει τους σκοπούς της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας

Η Κοιν.Σ.Επ «Παγκόσμια Αγκαλιά» στηρίζει τους σκοπούς της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας (ΛΕΔ) ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για την προσφορά της, που βρίσκεται σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα επί 24ωρου βάσεως και συνδράμει συνεχώς όπου υπάρχει ανάγκη και αποφάσισε να προσφέρει τα έσοδα από την πώληση του ημερολογίου 2022 για την ενίσχυση του εξοπλισμού και των αναγκών της.

Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας ιδρύθηκε το 2001 από άτομα που είχαν υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις ( Καταδρομείς, Πεζοναύτες , Αλεξιπτωτιστές κ.α) σαν έφεδρα και μόνιμα στελέχη. Θέλοντας να γίνουν χρήσιμες οι ειδικές γνώσεις που έμαθαν από την θητεία τους στις Ένοπλες Δυνάμεις δημιούργησαν την Ειδική Διασωστική Ομάδα πολλαπλών Αποστολών (Ε.Δ.Ο.Π.Α) με σκοπό τη συνδρομή σε έκτακτες ανάγκες. Από το 2003 η ομάδα είναι πιστοποιημένη και εγγεγραμένη στα μητρώα της Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδος.

Η Παγκόσμια Αγκαλιά, αναγνωρίζοντας και επιθυμώντας να στηρίξει το έργο της Λέσχης, αποφάσισε να προσφέρει τα έσοδα από την πώληση του ημερολογίου 2022 (που για τρίτη συνεχή χρονιά εκδίδει) για την ενίσχυση του εξοπλισμού και των αναγκών της Λέσχης ώστε να συνεχίσει το πολύτιμο και ανιδιοτελές έργο της στην τοπική κοινωνία αλλά και όπου αλλού χρειαστεί και κληθεί για βοήθεια.

Η αξία του ημερολογίου – ατζέντας ανέρχεται στην τιμή των 10 ευρώ ανά τεμάχιο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το ημερολόγιο -ατομικά ή και μαζικά για επιχειρήσεις- επικοινωνώντας εδώ:

Υπεύθυνη για την Παγκόσμια Αγκαλιά: Ευγενία Φραγκούλη Τ: 6932872045 | 2421107052 | Email: [email protected] ή [email protected]

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.