Η Περιφέρεια για την υπογραφή της σύμβασης για το Μουσείο Αργούς

Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία για την κατασκευή του Μουσείου της Αργούς στο Βόλο, παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δ. Κουρέτα, αφού το έργο χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Θεσσαλίας.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, στις δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι το έργο είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη διοίκηση, αλλά αντιμετώπισε διάφορα γραφειοκρατικά προβλήματα και από τις πρώτες ημέρες της ανάληψης των καθηκόντων της νέας Περιφερειακής αρχής, έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να «ξεμπλοκάρουν» οι διαδικασίες και να φτάσουμε σήμερα στην υπογραφή της σύμβασης. Ο κ. Κουρέτας χαρακτήρισε «εμβληματικό» το έργο για την πόλη του Βόλου την ιστορία, την τουριστική και πολιτιστική του αξία, καθώς και την εξωστρέφεια της. Τόνισε ακόμα ότι αντίστοιχα εμβληματικά έργα είναι προγραμματισμένα σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Θεσσαλίας και βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά το Μουσείο της Αργούς είχε τη μεγαλύτερη ετοιμότητα και γι’ αυτό συμβασιοποιείται πρώτο.

Τέλος ευχαρίστησε τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας και της Διαχειριστικής Αρχής του ΠΕΠ και ειδικότερα την προϊσταμένη Πολ. Γραββάνη.
Τη σύμβαση υπέγραψε ο Δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.