Ημερίδα για τον εξωδικαστικό μηχανισμό το Σάββατο στον Βόλο

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου και τη Γενική Γραμματεία Χρηματοπιστωτικού Τομέα & Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Η ρύθμιση οφειλών επιχειρήσεων μέσω του (νέου) εξωδικαστικού μηχανισμού και η πτώχευση επιχειρήσεων ως παροχή 2 ης ευκαιρίας» το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024, ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου «Ιωάννης Αμοιρόγλου» (Δημητριάδος 176, 2ος όροφος).

Στις 11:30 θα γίνουν χαιρετισμοί του Αριστοτέλης Μπασδάνη, Προέδρου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και Χρήστου Αν. Στρατηγόπουλου, Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου.
Θα μιλήσουν η κα Θεώνη Αλαμπάση, Γεν.Γρ/τέας Χρηματοπιστωτικού Τομέα & Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών «Παρουσίαση των διαθέσιμων επιλογών ρύθμισης οφειλών και συγκεκριμένα του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών, των νομοθετικών βελτιώσεων, της λειτουργίας του και των παραγόμενων λύσεων, καθώς και της διαδικασίας εξυγίανσης για τις επιχειρήσεις»
Θα ακολουθήσουν ομιλίες του κ. Δημήτριου Γ. Σκαρίπα, Δικηγόρου «Ουσιαστικά και Δικονομικά ζητήματα κατά την εφαρμογή του Εξωδικαστικού Μηχανισμού (ν.4738/2020 ως ισχύει τροποποιηθείς)» και της κας Διοχάντης Ζ. Χατζηνικολή, Δικηγόρου «Η πτώχευση των επιχειρήσεων και η παροχή της 2ης ευκαιρίας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.