Κυνηγετικός Σύλλογος Βόλου: “Να ζητήσει δημόσια συγνώμη ο Αχιλλέας Καλυβιώτης”

«Πόλεμος» στον Κυνηγετικό με φόντο τις εκλογές

«Φωτιές» έβαλε η συνέντευξη του κ. Αχιλλέα Καλυβιώτη στο Ράδιο ΕΝΑ σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές του Κυνηγετικού Συλλόγου, καθώς ο υποψήφιος στράφηκε εναντίον του Συλλόγου και έκανε λόγο για κακοδιαχείριση αλλά και για μη αξιοποίηση της μεγάλης περιουσίας που διαθέτει ο Σύλλογος. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος και η παρούσα διοίκηση δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε ο κ. Καλυβιώτης και με ανακοίνωση κάνει λόγο για συκοφαντικές δηλώσεις του υποψηφίου, o οποίος ήταν «χαμένος» για 12 χρόνια, ενώ του ζητά τουλάχιστον μία δημόσια συγνώμη για όσα είπε.

 

Ειδικότερα, η ανακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου είναι η εξής: «Σε απάντηση του κ. Αχιλλέα Καλυβιώτη , μετά την δημοσιευμένη συνέντευξη του στην Εφημερίδα ΜΑΓΝΗΣΙΑ, αρ.φυλ.3686, την 29 Απριλίου 2022 , αναφέρουμε :

Ο κ. Αχιλλέας Καλυβιώτης διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου μας λίγους μήνες το έτος 2004. Από το 2010 και μέχρι σήμερα , 12 συναπτά έτη δεν παρευρέθηκε σε καμία Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας ούτε και ενδιαφέρθηκε για το έργο μας . Σημειωτέον ότι τα έτη 2006-2007 αποχώρησε από μέλος του Συλλόγου μας και δημιούργησε νέο Σύλλογο με την επωνυμία ”ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ.

Εμφανίστηκε στην τελευταία Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας με σκοπό την συμμετοχή του στις εκλογές της 15ης Μαΐου 2022 για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι αναφερόμενες στο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΜΑΓΝΗΣΙΑ» καταγγελίες σε βάρος των διοικήσεων του Συλλόγου μας, τα τελευταία 12 συναπτά έτη, είναι συκοφαντικές, ψευδείς και προσβάλλουν βάναυσα όλους αυτούς τους ανθρώπους, που ασχολούνται με αγάπη και ανιδιοτέλεια, προσφέροντας όλα αυτά τα χρόνια και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του Συλλόγου μας.

Για την σωστή ενημέρωση των πολιτών του τόπου μας και με καμία απολογητική διάθεση απέναντι στον κ. Αχιλλέα Καλυβιώτη, ο οποίος είναι γνωστός στην κοινωνία του Βόλου, αναφέρουμε τα εξής πραγματικά γεγονότα, τα οποία φυσικά αποδεικνύονται μέσα από επίσημα δημόσια έγγραφα

– Το έτος 2000 πουλήθηκε ακίνητο ιδιοκτησίας του Συλλόγου μας στην περιοχή του Αναύρου, εμβαδού 6.360,46 τ.μ. στην ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ για ανέγερση σχολείου, αντί τιμήματος 435.000.000 ΔΡΑΧΜΩΝ (1.276.595,74 ΕΥΡΩ) . Μετά τα έξοδα της διαδικασίας αγοραπωλησίας του εν λόγω ακινήτου, το καθαρό ποσό που εισήλθε στο ταμείο του Συλλόγου μας ανήλθε σε 1.100.000,00 ΕΥΡΩ περίπου .

– Το μεγαλύτερο μέρος του ανωτέρω ποσού δαπανήθηκε στο ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ που κατασκευάσαμε στην N. Αγχίαλο Βόλου, σε οικόπεδό που είχαμε μισθώσει αρχικά από τον τότε Δήμο Ν. Αγχιάλου νυν Δήμο Βόλου , για χρονικό διάστημα 50 ετών. Το ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ δημιουργήθηκε με Ολυμπιακές Προδιαγραφές, έχουν πραγματοποιηθεί Πανελλήνιοι Αγώνες και είναι από τα πιο σύγχρονα που διαθέτει σήμερα η Ελλάδα.

– Επίσης μέρος του ανωτέρου ποσού δαπανήθηκε για την δημιουργία ΕΚΤΡΟΦΕΙΟΥ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ , το οποίο αποτελεί σήμερα σημείο αναφοράς για όλους τους κυνηγούς της χώρας.

– Επίσης ο Σύλλογος μας αγόρασε καινούργιο αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιεί για τις ανάγκες του.

Όλες αυτές οι ενέργειες και δράσεις τους Συλλόγου μας λαμβάνονται, ως γνωστόν, με αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης , οι οποίες ελέγχονται από τις αρμόδιες επιτροπές. Συνεπώς η διαφάνεια είναι δεδομένη και καταγεγραμμένη.

Ο Σύλλογος μας απαριθμεί σήμερα περί τα 14Ο0 μέλη , τα οποία όλα αυτά τα χρόνια ενημερώνονται για την δράση και τις ενέργειες της εκάστοτε Διοίκησης του Συλλόγου μέσα από τις Γενικές Συνελεύσεις , στις οποίες συμμετέχουν σε αντίθεση με τον καταγγέλλοντα , ο οποίος δεν συμμετείχε και δεν φρόντισε να ενημερωθεί. Ο κ. Αχιλλέας Καλυβιώτης τα τελευταία 12 χρόνια δεν προέβην σε κάποια πρόταση δεν ήρθε σε καμιά εκδήλωση και δράση του Συλλόγου μας και εντέλει δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα σ’ αυτόν. Όχι μόνον δεν έχει προσφέρει άλλα προέβην σε αβάσιμες, ψευδής και συκοφαντικές καταγγελίες σε βάρος των μελών που συμμετείχαν και συμμετέχουν στο Σύλλογο, κατηγορώντας μας για δήθεν «κακοδιαχείριση χρημάτων» . Η επιθυμία συμμετοχής του στην διαδικασία εκλογών του Συλλόγου μας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ως υποψηφίου, δεν συνάδει με τις ύβρεις εναντίον μας και η χρήση μιας τέτοιας μεθόδου είναι πλέον αναχρονιστική και κατακριτέα από την σύγχρονη κοινωνία.

Ο κ. Αχιλλέας Καλυβιώτης οφείλει μια δημόσια συγγνώμη στους ανθρώπους που συμμετείχαν και προσέφεραν όλα αυτά τα χρόνια στο Σύλλογό μας μέσα από τα αρμόδια όργανα του” .

Αχ. Καλυβιώτης: «Η αξιοποίηση του υπόλοιπου ακινήτου-«φιλέτου» του Κυνηγετικού Συλλόγου πρέπει να γίνει με διαφάνεια»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.