Μαζί για τον Βόλο: Ο Βόλος αξίζει περισσότερα

Αναφέρει η δημοτική κίνηση με αφορμή την ανάδειξη του 38χρονου Ιάσονα Αποστολάκη ως υποψηφίου Δημάρχου

Με ομόφωνη απόφαση εγκρίθηκε η υποψηφιότητα του Ιάσονα Αποστολάκη να ηγηθεί της δημοτικής κίνησης «Μαζί για τον Βόλο» και να αποτελέσει τη δική μας πρόταση ως υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η κίνηση.

Όπως αναφέρει η ίδια ανακοίνωση “ο Ιάσονας Αποστολάκης είναι 38 ετών οικονομολόγος, υπ. Διδάκτορας του Παν/μίου Θεσσαλίας και εργάζεται στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στο τμήμα ελέγχων. Είναι δημοτικός σύμβουλος από το 2014 και έχει παρέμβει αποφασιστικά σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την πόλη και τα δημοτικά πράγματα. Έχει αντιπολιτευτεί επάξια την τωρινή δημοτική αρχή, σεβόμενος πάντα το ήθος που πρέπει να χαρακτηρίζει όλους τους αιρετούς, και μαζί με τη δημοτική μας κίνηση που είναι μέλος της, έχει επεξεργαστεί πλήθος κειμένων και θέσεων ώστε να μας αντιπροσωπεύει στο δημοτικό συμβούλιο.

Η δημοτική κίνηση «Μαζί για τον Βόλο» ανεξάρτητη από κομματικές αγκυλώσεις, με αυτή την υποψηφιότητα ευελπιστεί να συσπειρώσει όλο τον δημοκρατικό κόσμο της πόλης ενάντια στην επέλαση της φασίζουσας νοοτροπίας, να ενισχύσει τον διάλογο απέναντι στην ισοπέδωση των αξιών της αυτοδιοίκησης και να προασπίσει το δημόσιο συμφέρον έναντι του ιδιωτικού συμφέροντος.

Η προεκλογική περίοδος θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες. Εμείς, πάντα προετοιμασμένοι να δώσουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον, γειωμένοι με την κοινωνία και με γνώμονα την επιταγή της απλής αναλογικής για συνεργασίες, πριν τις εκλογές αλλά και μετά, θα είμαστε σε συνεχή διάλογο με τις υπόλοιπες δυνάμεις της πόλης, από όποιο μετερίζι κι αν αγωνίζονται μέσα στα πλαίσια που ορίζουν οι άξονες μας.

Ολοκληρώνοντας ένα κεφάλαιο των διαδικασιών μας, από την ίδρυση της κίνησης μας τον Ιανουάριο του 2017 μέχρι και εχθές με την επιλογή του Ιάσονα Αποστολάκη για υποψήφιο Δήμαρχο, περνάμε σε μια περίοδο όπου οι εργασίες μας θα ενταθούν, οι θέσεις μας θα παγιωθούν και το πρόγραμμά μας θα κατατεθεί στην κρίση του δημότη του Βόλου για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Γιατί ο Βόλος αξίζει περισσότερα!”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.