Με 72 θέματα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

??????????
Την Τετάρτη με παραλαβή του συνόλου της μελέτης Ζάχου - Καραμπατζάκη

Με 72 θέματα συζήτησης συνεδριάζει την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, στην πρώτη συνεδρίαση για τη νέα χρονιά.
Το Δ.Σ. θα λάβει απόφαση για την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας και σύσταση οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού για την κάλυψη αναγκών του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και αποφάσεις για ορισμό εκπροσώπων σε επιτροπές και απόφαση για ανανέωση θητείας μελών Γνωμοδοτικής Επιτροπής άρθρου 9 Ν.2881/2001. Επίσης θα εγκρίνει και θα παραλάβει οριστικά στο σύνολο της μελέτης «Κυκλοφοριακή μελέτη υλοποίησης της διαμόρφωσης των οδών Ζάχου και Καραμπατζάκη ως οδών ήπιας κυκλοφορίας».

Ακόμη, θα αναθέσει στον «ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου» της συν διοργάνωσης με την FIBA και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων 2019 στην πόλη του Βόλου και ανάκληση της με αρ. 848/2018 απόφασης του Δ.Σ. Βόλου.

Το σώμα θα λάβει απόφαση για την έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού για το Γ’ τρίμηνο του έτους 2018 για τον έλεγχο υλοποίησής του και αποφάσεις συγκρότησης διαφόρων επιτροπών, αποφάσεις για λύσης μισθωτικής σχέσης που αφορά στο περίπτερο που βρίσκεται στο Βόλο, επί της οδού Δημητριάδος-Κοραή και για εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος στην πλατεία Ελευθερίας στο Βόλο.

Ακόμη θα ληφθεί απόφαση έγκρισης επιπλέον Υπηρεσιών για τους Δημότες από το Κέντρο Πρόληψης για την Υγεία του Δήμου Βόλου (ΚΕΠ Υγείας) και αποφάσεις για τη διατήρηση ή μη περιπτέρων στην οδό Δημητριάδος με Κοραή και στην οδό Θουκιδίδου με Παπαδιαμάντη, στον Βόλο.

Το Δ.Σ. θα λάβει απόφαση έγκρισης μελέτης και τρόπου εκτέλεσης του έργου «Έργα Πυροπροστασίας έτους 2019″, προϋπολογισμού 180.000 €, έγκρισης μελέτης και τρόπου εκτέλεσης του έργου «Συντηρήσεις δρόμων Δ.Ε. Βόλου – Ν. Ιωνίας έτους 2019″, προϋπολογισμού 300.000 €, του έργου «Συντηρήσεις δρόμων Δ.Ε. πλην Βόλου – Ν.Ιωνίας έτους 2019″, προϋπολογισμού 500.000 € και του έργου «Αποκαταστάσεις και ασφαλτοστρώσεις δρόμων Δ.Ε. Βόλου – Ν. Ιωνίας», προϋπολογισμού 400.000 €.

Τέλος θα ληφθεί απόφαση για την παραχώρηση του Εκθεσιακού Πολυχώρου Δήμου Βόλου, στον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.